• Tajná mise •

•Být jiná?•

►Tajné ahoj◄

Dnes to bude delší :D


Když jsem byla menší (tak do 5. třídy) nechápala jsem, proč se spolužačky v jejich věku malují, oblékají se jak modelky z časopisu a vždy musí být prostě IN (jak už tím oblečením nebo účesem). Běda ti, když si vezmeš něco co není v módě, to se pak roznese rychlostí blesků. A o tom bude dnešní článek. Téma: BÝT JINÁ?


BÝT JINÁ je pro někoho nepochopitelné. Stát se loutkou dnešní doby. Jen dobrý vzhled vám přidává mnoho nových způsobů a rozšířených možností. Pokud budete dobře vypadat a ještě se v tom dobře cítit, všimne si vás víc lidí. Pokud budete vypadat tak, v čem se cítíte dobře (třeba kovbojský oblek) půlka z těch co potkáte si na vás bude ukazovat, druhé půlce budete jedno a pár jedinců vás bude obdivovat.

Chceme být stejní, kvůli strachu z pomluv. I když budete té silné povahy, přesto vás to zamrzí. 


Dřív jsem nosila věci od vietnamce :D (nesmějte se:DD) Teď asi 3. rokem navštěvujeme velké obchoďáky. A proč to dělám? Za mou vietnamskou módu se se mnou nikdo moc nebavil. Byla jsem středem pomluv s typem: módní policie. Už jsem to nemohla vydržet. Ze dne na den jsem se oblékla lépe (a od té doby se tak stále oblékám) a to jste měli vidět. Všichni mě chválili, začali se se mnou bavit a všímat si mě. Byla, a jsem šťastná.


VŽDY KDYŽ SE Z NĚČEHO VYKOPETE, DO NĚČEHO ZASE SPADNETE. :D


Když už jsem byla považována za "hezkou holku co se hezky obléká" začali mě růst druhé zuby :D A asi víte jaký bude problém. Mám upíry. Doktorky mě radí ať si dám rovnátka. ALE JÁ NECHCI MÍT ZUBY JAK ROVNOU ČÁRU. Teď jste se asi podivili, že? A v tom CHCI BÝT JINÁ já. Nedávno jsem byla tak na dně, že jsem si řekla: Já si je nechám vytrhnout a dám si rovnátka. Ale jako by to osud nechtěl. Náhodou...Našla jsem jednu MISS, která ty zuby také má. A prostě i s tím JE MISS. 

Miss Válková:

 


DĚLEJTE ZMĚNY JEN TAKOVÉ, KTERÉ CHCETE.


Otázky pro Vás:

1) Co říkáte na zuby naší MISS?

2) V čem jste JINÍ VY?

3) Všimli jste si také někdy jak se lidé chovají jináč k lidem dobře vypadajícím a lidem vypadajícím jinak?

4) Co byste řekli na toto téma vy? Řekněte svůj názor.


Budu ráda pokud se zapojíte. A jestli jste to dočetli až sem. Jste fakt dobrý :D. Tak ahoooj.

Komentáře

zuzikovarova(Amazing Girls)

no, nejdůležitější je být sama sebou, nemůžou být všichni stejní někomu se líbí nosení sukní někomu třeba džíny někomu besjka( ta kšiltovka). jínýmu zase klobouček. Každý je svý každý má svoji osobnost slabinu a vlastnost ,kterou vyniká . Něměli by jste soudit podle vzhledu a to co nosí ,jestli všichni z vaší třídy nosí top džíny s potrahanýma dírama na koleni a ten jeden nebo dva mají legíny ,který zrovna nejsou v módě a byly třeba před půl rokem? no a co tak se v tom třeba cítí pohodlněji ,i když to není v módě nesuďte podle toho ,jestli má člověk tamtu nebo tuhle novinku, jestli má mobil ,jestli má nový top tričko, podle tho jaku věc má, ale podle vlastností ,jestli je milý, hodný,upřímný,namyšlený nebo třeba tvrdohlavý.smajlsmajlsmajlsmajl to je moje radasmajl a názorsmajl

zuzikovarovaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

1.Jak kde.Na té první moc ne,připadá mi,že se neshodují s ostatními,i kvůli barvě.
2.Ve všem.Oblékám se jak chci,mám jinou povahu,jiné záliby,jiné koníčky,jiný přístup tak nějak ke všemu a podobně.
3.Stačí se podívat na naší třídu.Ano.Drtivá většina jsou přesně tohoto typu.Troufám si říci,že jsem z nich jediná,kdo tohle nějak nepreferuje.
4.Hodně dobré téma.

pouchlusněbeTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

delaja

Jeej super článek.... Já mám rovnátka. Měla jsem strašně křivý zuby a sama jsem si přála je mít. V čem jsem jiná? Nejspíš v chování. S kámoškama dáváme průchod všemu možnýmu.... děláme kraviny atd. A u nás se oblečení moc neřeší. Spíš si dělají srandu ze dvou tlustších holek ale jen trochu a mezi sebou. Nevím čim to je, ale zdá se mi že u lidi kolem mě moc oblékání neřeší. Rozhodně je ale větší povik, když kluci zjistí kdo se vám libi. Každej den mají spoustu narážek a vysmívají se vám.... a ten co se vám libi se drží dál, aby se nesmáli i jemu... a proto je lepší všechny vztahy a city neprojevovat až moc, jinak si z vás bude dělat srandu snad pulka školy a kluka to odradí

delajaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

owl31(NIALLERKY:-))

1.zuby má normální (docela)
2.jsem asi jiná v tom že jsem nejnižší ze třídy jink nevím
3.jo ve třídě máme 2 holky které se oblíkají škaredě a ani se nemalujou vůbec nic a nikdo se s nima nebaví baví se spolu měli jsme tam ještě jednu takovou asi do sedmé třídy a taky se s ní nikdo nebavil a jak se začala lépe oblékat tak hned se s ní začali všichni bavit
4.je to dobré téma a myslím si podobné věci jako ty a je to dobrý článek

owl31To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.