!♥! Ode všeho něco !♥!

! Hoverboard - trhák roku 2015 !

Ahojky!

Hoverboard, mini segway, smart ballance wheel, gyroboard, kolonožka.... Takhle a ještě různě jinak se nazývá nový dopravní prostředek ☺ Je sice trochu težší se na něm naučit, ale do za pár dní se to určitě naučíš ;)

Že ho ještě neznáš? Je to možné, protože je to produkt z ciziny a do Čr se dostal teprve minulý rok, neboj, spousta lidí ho nezná :D

Taky já jeden vlastním a je super! ♥ 

 

Co je to?

Hoverboard (čti havrbord) je nový dopravní prostředek se samovyvažovacím zařízením, který může jéct rychlostí 15 - 20km/h a má dojezd až 20km. Je to to samé jako segway, akorát levnější, menší, lehčí a bez řídítek!

 

Kolik stojí? 

Existují 3 druhy + jeden pro menší děti, cena normálního se pohybuje okolo 10 000 Kč, cena do terénu se pohybuje okolo 12 000 Kč, cena s velkými koly např. do hor se pohybuje okolo 15 000 Kč a cena toho pro menší děti se pohybuje okolo 8 000 Kč.

 

Jak se ovládá? 

Pokud chcete jéct dopředu, musíte přenést taky váhu dopředu, dozadu a taky, když chcete zabrzdit, je to stejně, do stran už je to trochu těžší, pokud chceš jéct doleva, musíš jednou nohou přesunout váhu dopředu a druhou dozadu, u pravé je to naopak (já vím, je to motavé :D)

 

Asi nemusím podotýkat, že existují všechny různé barvy, včetně zlaté a stříbrné :) 

 

Tak, tady je normální ve zlaté barvě :

 

Tady je do terénu :

 

 A tady je s velkým koly :

 

Tak, už víš co chceš k narozeninám?! :D

                                                                                                                                                  Naty 11

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.