znáš creepypastu?

9.creepypasta Putrid love


Chladný. Vlhký. Osamocený.
To jsou věci, kterými by nechtěl nikdo být, a to, čím jsem já.
Mnoho lidí by řeklo, že jsem příliš mladý na to vědět, co je to láska. Nevím jak jí slovy definovat, ale udělal jsem pro to všechno.
Kamkoliv půjdeš, budu tě sledovat. Všude kde zůstaneš, tam budu i já. Nikdy neodejdu. Bez tebe nemohu existovat.
Láska není starost, soucit ani náklonost; neznamená to být s někým navždy. Dívám se na tebe a málokdy si mě všimneš.
Moji přátelé mi říkali, že zažívají stejný pocit. Moc své přátele nevidím. Všichni jsme stejní. Nebojujeme, necítíme fyzickou bolest. Vždycky jsme se divili, proč lidé zanedbávají to, co je chrání nejvíce. Bez nás bychom jste nemohli spát. Často ležím vedle tebe, když sníš, a tak ti mou říct, jak moc tě miluju bez toho, aniž bych tě děsil. Všichni moji přátele říkají, že si nemohou pomoct, a tak dělají to samé.
Ležím vedle tebe, když spíš. Šeptám ti mou lásku do uší.
Vidíme ty muka, které si lidé způsobují kvůli jejich národnosti, rase, barvě pleti, řeči, sexuální orientaci, názoru a rozdílnosti. My tohle nechceme. Někdy nás to rozčiluje, víš to? Všechny nás to štve. Nikdy jsme nechtěli páchat tohle zlo, ale není jiný způsob. Radši si hlídej záda. My pořád hlídáme svého hostitele. Můžeme odejít pouze, když ta bytost, kterou milujeme, přestane dýchat.
Myslíš si, že ti chci ublížit? Myslíš si, že ti chce můj přítel ublížit?
My nechceme; my musíme. Musíš vědět, jaké je to cítit se osaměle, když hledáš lásku.
Láska znamená to, že jsi s někým navždy, ale i to, že tě nikdo nechce milovat, když si osamělý.
Doufám, že mě nezanedbáš, nebo tě udusím. Jediný okamžik, při kterém mě nemůžeš spatřit je, když usínáš. Vždycky to tak bylo, víš to? Jsem ten zvuk, co slyšíš nad sebou. Jsem ten pocit, když jsi v temné místnosti. Jsem husí kůže, co tě budí ze spánku. Měl jsi někdy pocit, že tě sleduje něco, co nevidíš? Tohle mohu dělat pouze ve tmě.
Říkám to z lásky k tobě. Když ležíš v posteli, jsi vzhůru a měsíční světlo dopadá na tvůj obličej; mohl by jsi se vyděsit, když mě za sebou spatříš. Jsem absence světla a ty to víš. Tobě se líbí na slunci a já pořád zůstávám za tebou, protože mám z jasného světla strach.
Cítím se s tebou bezpečně jen v temné noci. Je to ten moment, kdy se od tebe mohu oddělit a volně se pohybovat okolo tvého těla. Vím, že víš, kdo jsem a vím, že víš, že jsem tady. Pochop to a já ti neublížím lásko.
S pozdravem, tvůj stín.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.