znáš creepypastu?

5.creepypasta Ticci Toby

Věk: 17 let

Celé jméno: Tobby Erin Rogers


Odmala byl Toby duševně i fyzicky postižený. Měl zvláštní syndrom, který otupil jeho nervy, a proto necítil žádnou bolest. Měl také postižení nohou, díky němuž chodil jako marioneta. Časem přestal chodit do školy a učil se doma, protože ho ve škole šikanovali. Ze školy si také odnesl přezdívku Ticci Toby (Něco jako tikající Toby...)

Doma vyrůstal se svou chápající matkou, starší sestrou a tyranským otcem, který ho často bil a ponižoval, kvůli jeho postižení. Když jeho sestra zemřela, Toby se zhroutil, protože to byl jediný člověk, který mu pomáhal. Jednoho večera, když šel spát, všiml si vysoké černé postavy stojící venku u lesa pod lampou. Chvíli na ni zíral, než mu zazrnělo před očima, radši zhasl lampičku a šel spát. Pár dní po tom, co viděl tu postavu, začal být paranoidní. Máma ho poslala do psychiatrické léčebny, kde mu stejně nepomohli a nakonec odešel v ještě horším stavu, než přišel.

Jednoho večer po návratu domů, zaslechl na chodbě šramot. Šel se tedy podívat, co se děje. Uviděl svou mrtvou sestru stojící u okna. Jeho sestra na něj začala útočit, Toby se jí naštěstí stihl schovat, takže ho nezabila. Od téhle živé vidiny si Toby řekl, že zabije všechno, co se mu postaví do cesty. Ráno, když vstal, šel se dolů nasnídat. Cestu mu, ale zatarasil jeho otec, který opět prohodil nějakou urážku. V Tobym se probudila zlost. Vběhl do kuchyně, kde popadl kuchyňský nůž a běžel zpátky za otcem. Povalil ho na zem a začala šarvátka. Po několika minutách vtrhla do pokoje matka, ale už bylo pozdě. Toby několikrát bodl svého otce do hrudi a hlavy, ten nakonec vykrvácel. Po téhle události se Toby sebral a běžel do garáže. Popadl dvě sekery z otcova nářadí, starý zapalovač a kanystr benzínu, pak vyběhl na ulici. Matka mezi tím stihla zavolat policii, která vzápětí přijela. Toby byl na pokraji zhroucení z toho, co právě udělal. Teď už ho plně pohltila síla té tajemné černé osoby a přestal vnímat svět. Vyběhl k lesu, kde dokola kolem sebe rozlil celý kanystr s benzínem a následně zapálil. Když se Toby probral, bylo už pozdě, kolem něj byly plameny a nebylo cesty ven. Ucítil ruku na rameni, když vzhlédl nad sebe, uviděl tu tajemnou černou postavu, která ho provázela den co den. Na místo přijeli hasiči, ale když požár uhasily, Tobyho tělo nenašli.

Matka se nakonec přestěhovala ke své sestře. Jednoho večera, když koukali na televizi, běžela reportáž o neznámém vrahovi, který zabil partu teenagerů tábořících v lese. Po rozhovoru s policistou se matce málem zastavilo srdce. Možným podezřelým mohl být i Toby Rogers, který je i po několika týdnech stále nezvěstný.




sorry že je to tak krátký ale delší popis o něm jsem nenašla

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.