Život jde dál

Velikonoční pondělí

VAROVÁNÍ: Toto pochopí pouze holky!

Jako každá holka víme, že na Velikonoční pondělí se musíme schovat. :D

Nevím jak vy, ale já tento svátek nesnáším. Prostě moji spolužáci si k nám dojdou v 16:00 s obříma vařečkama a začnou mě mlátit, co nejvíc to jde. Já to tak šíleně NESNÁŠÍM!!! Naštěstí letos přišli již v 10:00 a nebylo to tak strašné.

Našla jsem na internetu článek o tom, že vlastně někdo dal, že toto koledování by se mělo dát do UNESCO (památky neboli tradice), ale nakonec to došlo k tomu, že je to týrání děvčat a žen a že ho zřejmě zruší. Můj první pocit byl úžasný, byla jsem šíleně natěšená a pak mi došlo, že by se tímto zrušily všechny tradice. A to bych nechtěla. Teď to vypadá, že jsem domýšlivá, ale opravdu nevím, co bych teď chtěla.

Doufám, že mě chápete a také doufám, že Vás tak nebolí zadky jako mě. ;D

Užijte si zbytek dne a Krásné Velikonoce.




Komentáře

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Nikol2052005: Nepouštěla bych smajl Jednou přišel kámoš 12:05 a pustila jsem ho až po příslibu části sladkostí smajl
S největší pravděpodobností to byl apríl, nebo nějaká pseudozpravodajská stránka. Tohle se fakt neřeší smajl

Directionerka26To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Kleopatra VII FilopatorVIP(Fazole)

Nás zase bijú korbáčmi a oblievajú ľadovou vodou. Alebo striekajú voňavkami. Spolužiačka mi pred chvíľou písala, že je mokrá ako pes a smrdí ako tchor... Ale u nás neotvárame nikomu, odkedy babku niekto vnútri oblial ôsmimi litrami ľadovej vody...smajl
Ale u nás to zase baby berú celkom v pohode, ešte sa z toho aj tešia, čo asi v živote nepochopím. Každú Veľkú noc so sebou nosím fľašu ľadovej vody, keby mal niekto NÁÁÁHODOU tú drzosť obliať ma, navoňať (skôr nasmradiť) a vyšvihať korbáčom. smajl Odporúčam!

Kleopatra VII FilopatorTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

CanisVIP(Gaming)

Přesně tak! Co všechny tradice! Týrání žen, to zrovna... Tu bandu hňupů v EU by měl konečně někdo vyfackovat.

CanisTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

CanisVIP(Gaming)

Directionerka26: Tu stránku nevím jestli najdu - vůbec bych se nedivila kdyby byla smazána. Mamka má i bez roho práce nad hlavu, takže ne tohle jí fakt nepomáhá, EU dotuje pár užitečných věcí a pak ještě tu hordu hovadin. Nemám nic proti tobě a ani mít nechci, takže se přestaneme radši bavit o takových věcech, mne tu netěší vypisovat mé sáhodlouhé monology které stejně nikdo nechce číst.smajl

CanisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Canis: Jistě, jsou jisté podmínky, které musíme dodržovat, to je v každé organizaci. To, že jsme nevzali pár uprchlíků je porušení těch podmínek.
Ráda bych si ten seznam přečetla, nebo aspoň navštívila stránku, která o tom píše. Nevíš o ní? smajl
Jistě, ale taky by bez té úředničiny třeba maminka zrovna neměla práci.
Je jisté, že toho "hodně" musíme udělat, ale taky bez v potaz to, co bereme. Skoro všude, kam se podívám, vidím "dotováno z EU". Dále nám zaručuje víc bezpečí a demokracie (o čemž spousta lidí pochybuje), vem si třeba snižování platového rozdílu mezi pohlavím, lepší podmínky pro LGBT+, zvyšování platů, snižování nezaměstnanosti, podpora ekonomiky a zahraničního obchodu, taky ty peníze, co do nás sype, bychom jinde nevzali. smajl
Taky si myslím, že to tady nikdo (krom mě) nechce číst, tak na to prdím. Kdybys chtěla, písni do zpráv - třeba ten zdroj o těch zvířatech.

Directionerka26To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.