Život jde dál

Můj rekord

Můj rekord

Takže ahoj všichni! :D

Nikdy nevím, jak začít blog a někdy dokonce nevím, o čem bych měla psát. Avšak

dnes vím vše moc dobře.

Začalo to pátou hodinou ve škole. Vím, že je škola otravná, ale my jsme měli TĚLOCVIK. Nechtěla jsem jít ven, protože mě šíleně bolely nohy. Ale počasí se rozhodlo, že mi udělá naschvál. Svítilo překrásně sluníčko a my jsme museli jít ven.

V naší škole je zvykem, že když jdeme ven, tak si musíme zaběhnout KOLEČKO SMRTI. Je to vlastně cesta kolem řeky Moravy, kde jsou pouze dva mosty a my si to nemůžeme nijak zkrátit. Nejhorší je, že to kolečko měří 3km. Na startu jsem si hodně věřila a taky to tak dopadlo. Uběhla jsem to za 11 minut a 49 sekund.

To ovšem nebylo vše. Měli jsme dvě hodiny, takže jsme šli na hřiště, kde jsme házeli krikeťákem do dálky. Normálně hodím tak cca 28 m, ale dnes jsem hodila 37 m.

Dva rekordy za jeden den! Nemohla jsem tomu uvěřit.

Děkuji, že jste ho dočetli až do konce a těším se na Vás zase příště.

Papa ;D

Komentáře

julie kirová(Girl´s Dream)

Já krikeťákem nehodím ani 15 m, takže jakoo... Jsme dneska taky o tělocviku běhali smajl měli jsme běhat 12 minut, já jsem uběhlá skoro 5 koleček na dráze (1 kolečko - 330 m)smajl

julie kirováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Tak tady je všechno opakem mě. Tělocvik znamená nejhorší hodinu, slunné počasí je otřesně nepohodlné a nepraktické (zkrátka fuj), tři kilometry (a ještě v horku) bych uběhla možná, plus, mínus za týden a krykeťákem bych hodila možná půl metru. smajl

Naty a KájaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.