Život jde dál

Narozeniny

Takže AHOJ

Konečně po dlouhé době sem zase píšu.... Omlouvám se všem, kdo na nějaký blog ode mne čeká, ale vůbec jsem teď neměla čas kvůli škole. No nic půjdeme k tématu :D.

Dnes, jak už jste si všimli z názvu, mám NAROZENINY!!!! Strašně jsem se na tento den těšila. Konečně mám 13 let a už nejsem nějaké malé dítě (nic proti nikomu nemám). Jsem strašně nadšená. Dostala jsem strašně moc dárků a mám z toho radost. Sice většina z nich byla spíše jako kosmetika a sprchové gely, atd., ale jsou tu i ty lepší dárky :D.

Například jsem dostala overal KIGURUMI Panda, takže to je moje největší radost.

No nic, už je docela pozdě a zítra vstávám do školy, tak zatím AHOJ!!!

Uvidíme se někdy příště u dalšího mého blogu.



Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

No, jak začít?
Jsi malé dítě. I já jsem malé dítě. Do patnácti jsi malé dítě, od patnácti do osmnácti jsi větší dítě, od osmnácti do - dejme tomu - dvaceti pěti jsi mladá dospělá a dál už jsi dospělá. Dále, tento článek mi přijde o ničem. Proč nesepíšeš své zážitky s kamarády, vtipné momentky atd. Porovnávat dárky na "lepší" a "horší" je taky pitomost. Můžeš mít z něčeho větší, nebo menší radost, ale to neznámena "lepší" "horší". Na školní Vánoce jsem dostala jen kosmetiku a nějaké blbustky. Z blbůstek jsem měla radost větší, ale kosmetika byla užitečnější.
No nic, vše nejlepší a na čtrnácté narozeniny bych udělala článek jinak. smajl

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Nikol2052005: Je hezké, že pochopíš, že je to můj názor, teď chybí ho jen respektovat. V dnešní době si i desetiletí myslí, jak jsou dospělí, takže to ne každý pochopí tak, jak potřebuješ. Já ti dala návrh a v tomto případě to byl čiatě můj názor, takže s kritikou na mě taky nelez. Co se dokonalosti týče, nejsem dokonalá, ale spokojená jsem. Slovo dokonalý je hodně diskutabilní a dle mého názoru ani neexistuje. Sama na sebe se koukám, ale i kdybych si všímala zásadních chyb (tak bych to především zkusila naprvit), ale to prostě není důvod k tomu, abych nemohla na něco zdělit svůj názor, nebo něco zkritizovat. Jestli nezvládáš jiné komentáře než "všechno nejlepší", to prostě není můj problém.
Přeju hezký den a poroučím se. : )

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nikol2052005(KOČKOMILCI)

Naty a Kája: Řeknu ti jednu věc. Nechci si dělat nepřátele, ale tohle ti napsat musím. Jsme v DEMOKRATICKÉ ZEMI a to znamená, pokud nevíš, že se můžu vyjadřovat, jak chci a můžu si psát, co chci. Někomu se třeba tento článek může líbit. Vážím si toho, že umíš vyjádřit svůj názor, ale být tebou, tak nekritizuj ostatní, ale podívej se sama na sebe. Ty také nejsi úplně dokonalá. A to s tím dítětem jsem myslela obrazně, ale jak vidím, tak nejsi na tak vysoké úrovni, abys to pochopila.
Pokud jsi to dočetla až dokonce, tak gratuluji, že jsi svůj čas věnovala mé "slohovce". Děkuji

Nikol2052005To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.