Život jde dál

Dobrodružství

Všem se stalo mnoho věcí, ale tohle je extrém. Stalo se to včera.

Šla jsem po ulici kolem deváté hodiny večer, vím, že je to ještě brzy, ale i tak, byla tma. Poskakovala jsem po krásně vydlážděném chodníku. Najednou jsem za sebou uslyšela kroky. Když jsem se otočila, tak překvapivě za mnou nikdo nebyl. Říkala jsem si, že se mi to jen zdálo a tak jsem šla dál. Po chvíli jsem uslyšela, jak za mnou někdo utíká. Přeběhl mi mráz po zádech. Bála jsem se otočit. V hlavě se mi honilo spoustu myšlenek. Dříve, než jsem se stihla otočit, kdosi mi poklepal na rameno. Se strachem jsem se otočila.

Byla to moje BFF a tak jsem jí musela prostě říct, že mě vylekala. Ona se mi smála, a protože jsme měli stejnou cestu, tak jsme šli spolu. Po chvíli jsem uslyšela znovu kroky navíc. Prvně jsem se zeptala své BFF a ona řekla, že nic neslyšela. Tak jsme šli dál. Najednou se někdo vynořil z keře přímo před námi. Obě jsme se lekli a začali utíkat. ta osoba nás rychle doběhla. Měla na hlavě kapuci a v ruce nůž.

Najednou si zdělala kapuci a já ji poznala.



Byla to moje babička. Řekla nám, co tu tak pozdě děláme a nůž v ruce měla, protože si dělala zrovna večeři. Doprovodila nás domů a odešla. V noci se mi o babičce zdálo, že po cestě se jí něco stalo.

Dnes okolo sedmé hodiny ráno ji našli ležet mrtvou na silnici. Zřejmě ji přejelo auto.....

Komentáře

Nikol2052005(KOČKOMILCI)

Prostě Ségry: Ano, ale nebyla to moje babička, ale byla to kamarádka mého taťky. My jí říkáme teto, ale není to naše teta. Ale do tohoto příběhu jsem napsala babičku, aby to bylo zajímavější.... smajl

Nikol2052005To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.