Vali čte

Prázdniny?

Ehm, ehm..

Jo, jsem tady opět :D.

Aneb vítejte na mém blogu. Proč jsem ten půlrok nic nepsala? Nechci lhát, takže řeknu pravdu. Byla jsem líná, HODNĚ líná. Měla jsem čas i energii, ale prostě psát mi vůbec nepřipadalo v úvahu. Ani mě to moc nebavilo. A když už jsem si někdy za ten počítač sedla... v hlavě jsem měla absolutní pusto. Žádné nápady, nic. Ale teď mě nějak znenadání popadlo zase něco psát. Takže jsem zas tady.


O čem je vůbec tento článek?

Sama nevím. Asi o prázdninách? Jak je prožívám?



Nevím co si o těchto prázdninách mám myslet. Je už půlka pryč a já jsem skoro nic nepodnikla. Byla jsem na dvou dovolenách, ... a to je asi tak všechno. Na první dovolené si můl mladší brácha hned první den zlomil ruku. Takže "dovolenou" strávil v nemocnici. Takže jsem s rodiči chodila po horách sama. Hodně jsem se pak těšila domů, ale když jsem tam přijela, chtěla jsem zase hned vypadnout. Ne že by mi to tam nějak vadilo, ale hodně jsem se tam nudila. Nedělala jsem skoro nic jiného, než válela se v posteli a čučela na filmy a na youtube. Všechny kamarádky byly na táborech, nebo dovolenách, takže jsem neměla s kým mluvit, nebo se sejít.

Druhá dovolená byla naneštěstí bez úrazu, každý den jsem chodila do bazénu, což bylo fajn, ale byla to spíše dovolená pro mého úplně malého brášku, se kterým jsem chodila každý den do dětského parku. Bylo to fajn.

Ale teď jsem zase doma. Do konce prázdnin nic naplánovaného nemám. Ale už se celkem těším na školu. Až budu ve škole, tak se budu zase těšit na prázdniny a vinit se, že jsem si je neužila lépe. Tak to je každý rok a každý rok to tak asi bude. V létě se těším na zimu, v zimě se těším na léto a tak to je pořád dokola.


Teď přemýšlím, co jsem to zase slátala za slátaninu (dobré slovní spojení, mimochodem :D). No nic, snad to má alespoň hlavu a patu, a že jsem vás svým nudným životem neunudila k smrti. Mějte se hezky ♥.

Catti

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.