Twailightina knihovnička

Mad Michiyo and Aron the wolf - Příběhy

,, Dvě zla, jedno světlo a temnota svírající vše ocelově pevným stiskem."


,, Je to škoda, žes přišel pozdě drahoušku, ale ona zemře mou rukou!" křikne a uhodí ho. Je zvláštní sledovat jak se o vás někdo pere, zvlášť pokud se pere za právo vás zabít. ,, Ale ona ti nepatří!" zahřmí a kopne ji do trupu. Michio odletí několik metrů a tvrdě dopadá na zem, vstává ale lehce jako by to nic nebylo. ,, Jsi hlupák Arone! Myslíš si že ji nechám napospas tobě a tvé smečce štěňátek?" utrousí modrooká démonka a vyšle proti němu blesk vycházející z její ruky.
,, Já a moje štěňata jsme ji nepřišli zabít, ne teď.." odmlčí se a mistrně se vyhne blesku, který zasáhne nedaleko stojící strom, začíná hořet. Ti dva jsou ale natolik pohrouženi do víru boje že nevnímají nic jiného, jen sami sebe.
,, Jistě , ona je vyvolená, může vám zajistit věčný život , plný blech." skřípavě se zasměje a vrhne proti němu další blesk, tentokrát se strefuje. Blesk hnědovlasého mladíka zasahuje do pravé paže a ten sykne bolestí, ovšem to není nic proti tomu co by to udělalo s člověkem.
,, Jsi ubohá," povzdychne si ,, A spálila jsi mi bundu!" zatíná zuby, nemůžu se ani pohnout, jsem přivázaná ke stromu, jako bych byla trofej pro vítěze tohoto strašného souboje, v němž jen jeden může zvítězit a odejít živ.

,, Omlouvám se, ale jistě ti tvoji bráškové půjčí jinou," démonka se zatváří provinile ,, stejně ošklivou!" dodá jízlivě a vrhá další blesk. Mladík se mu vyhýbá. ,, To nic jiného neumíš?" zdá se otrávený. ,, Divil by ses." usměje se dívka a pohodí svými modrými vlasy. Pak zvedne levou ruku, cosi zašeptá a ze země se vynoří obrovská černá zmije, ne taková jako najdete v přírodě, řekla bych že spíš taková podobná bazilišku.
,, Nuda."  chlapec se ožene rukou z níž ční ostré drápy a usekne baziliškovy kus hlavy z níž začíná prýštit krev, had se však dále svíjí v bolestivé agónii , krev mu lepí oči, ošklivý pohled.
Mlátí sebou na všechny strany, avšak vlkodlak stojí opodál a s úsměvem sleduje jak hadovi ubývají síly.

,, Teď já ano?!" zapíská, ozve se zavytí a z lesa vybíhá smečka vlků. Jeden z nich ten šedivý krouží kolem Michio a pozoruje ji svýma obrovskýma žlutýma očima. Na démonce však není poznat strach, pokud ho ovšem dokáže cítit.
,, Dokončíme to." kývne směrem k nim a oni se okolo modrovlasé dívky sesypou jako vosy. Ovšem oni nebodají, nýbrž trhají, koušou a drápou. Všude kolem teče černá krev. Michiina krev. Nyní se přeměnil i mladý vlkodlak. Přichází ke mně. Vidím jeho velké zuby, lesknou se v měsíčním světle jako perly.
,, Bílá čarodějka zemře!" zavrčí lidským hlasem. Pokusy o osvobození o kterých jsem zezačátku přemýšlela se nyní zdají tak vzdálené že jsou skoro nemožné.
Netuším proč si myslí žýe jsem bílá čarodějka, nejsem, vysvětlovala jsem jim to, ale řekněte to bojující démonce a vlkodlakovi kteří spolu bojují a jsou o tom pevně přesvědčeni.
,, Neboj se maličká, jen zemřeš." jak uklidňující že?
Cítím jak se jeho tesáky zakusují do mého ramene, krev stéká po krku ale pořád jsem při vědomí, snáším nesnesitelnou bolest, ale přece, je tu ta možnost... Zavrhuji všechny naděje když vidím jak přibližuje tlamu k mé hlavě, nedá se popsat jaké to je když vám ukousnou hlavu, nechtějte to po mně..

______________________________________________________________________________________
Napsáno pro moji "kamarádku" a pro ještě někoho, kdo si přál být zápornou postavou, kdo by si to nepřál že.... :D

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Je to hezké, ale měla jsi tam dát důležité věci:
Proč se o ni praly?
Byla čarodějkou?
Nějaký začátek....

Prostě, jak kdybys sem napsala jen úplný konec povídky....

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.