ThatBlog

Ježiš!

Hi Dragon Lovers! Jsem tu s dalším článkem! A jelikož si připadám jak po požití morfia, tak to musím vysvětlit.

Nemám ráda takové ty děcka co dostanou k 7. narozkám počítač a spamují tím celé hpd. Ale stejně jsem šťastná. Samozřejmě, tenhle článek nebude jen o tomhle, pokud vás to nudí přeskočte to. Na noťas jsem čekala, a ještě čekám, dlouho. Možná ho ani nedostanu, každopádně to bude takovej ten malej hlavně na psaní. Což se mi bude velmi, velmi hodit. Tak jo, můj nával radosti pominul a vrhneme se na článek, ENJOJ!


Šílené nápady:

Vezměte si lepidlo a pětikorunu, vymyslete schovku, kam minci přilepíte, než lepidlo zaschne. Ale musí to být někde, kde si toho všimnou. Pak minci přilepte, až zaschne, pohybujte se kolem a sledujte, kdo se minci pokusí zvednout.

Zajděte do supermarketu s fixem (nejlépe černým), a připište na random potraviny v obalu 50% sleva.

Když se nikdo nedívá, nakreslete na papír mouchu, a přilepte ji průhlednou lepící páskou zevnitř do lampy. Toto je vyzkoušené, moje mamka se chytla.

Smíchejte vodu a mléko. Potom si dejte další vodu vařit. Místo kávy do hrnku s cukrem nasypte cokoli, co je jedlé, a barví to na hnědo. Tuto směs zalijte mléčnou vodou a máte falešné kafe, někomu ho podstrčte, a když mu nebude chutnat, chovejte se jako že o tom nevíte, a nebo utíkejte.

Pokud někdy zajdete do Ikea (nevím, jak se to skloňuje), zalezte do skříně, a pokud někdo půjde kolem, vyskočte a zakřičte: ,,Jsem zpět z Narnie!''.


A jelikož už mě nic nenapadá, tak... BYE!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.