superstar (moje)

6 druhů makeupu

1. Matující make-up
Je ideální pro mastnou nebo smíšenou pleť, po vstřebání se změní v jemný pudr a zmatní nežádoucí lesklá místa, aniž by však pleť vysušoval. Po jeho aplikaci proto většinou již není třeba nanášet pudr.



2. Liftingový
Je vhodný pro starší pleť, protože vypíná pokožku a vyhlazuje vrásky. Pleť tak působí mladším a svěžím dojmem. Make-up s liftingovými účinky pokožku opticky rozzáří a zpevní.



3. Hydratační
Je vhodný pro každý typ pleti, zvláště v zimním období, kdy je citlivá pokožka obličeje zatěžována vnějšími vlivy jako je mráz či naopak suché prostředí vytápěných místností. Hydratační make-up zvlhčuje a dodává pečující složky.


4. Voděodolný

Najdeš jej v nejrůznějších podobách, ale stejně jako u jiných voděodolných líčidel je třeba pro jeho odstranění speciálních odličovacích prostředků. Zajistí dokonalý vzhled nejen na horách, při slavnostních příležitostech, ale i při koupání.


5. Rozjasňující
Je vhodný pro starší nebo namáhanou pleť, která působí unaveně a povadle. Obsahuje pigmenty v podobě silikonových částic, které odrážejí světlo a vitamin E, a tak pokožka získává mladistvý a prozářený vzhled. Nedoporučuje se používat u pleti s rozšířenými póry, které by tento make-up mohl ještě více rozšířit.


6. Minerální
Jde skutečně o unikátní výrobek, který má formu pudru, vlastnosti make-upu a přitom díky obsahu vzácných látek o pleť pečuje. Minerály obsahuje tento make-upu v té nejjemnější formě. Má nižší krycí schopnost, působí ale transparentním, lehkým dojmem a nevyžaduje následné použití pudru.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.