Papa's Cupcakeria
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Miami Shark
Hra - Miami Shark
Video se načítá
Disney Princess Selfie
Hra - Disney Princess Selfie
Video se načítá
Cooking with Love
Hra - Cooking with Love
Video se načítá
Elsa Christmas Spa Bath
Hra - Elsa Christmas Spa Bath
Video se načítá
Ghost Flight
Hra - Ghost Flight
Video se načítá
Animal Caring Game
Hra - Animal Caring Game
Video se načítá
Neptune's Daughter
Hra - Neptune's Daughter
Video se načítá
Pet Store Slacking
Hra - Pet Store Slacking
Video se načítá
Winx Pixie Clone Capture
Hra - Winx Pixie Clone Capture
Video se načítá
Super Belly Boarder
Hra - Super Belly Boarder
Video se načítá
 

superstar (moje)

Jarní sezona 2017

Jarní sezóna roku 2017 se nese v duchu jemného nenápadného líčení s podtržením drobných detailů obličeje. Líčení by mělo zvýraznit svůdnou ženskost a jarní svěžest.
„Letošní jarní sezóna v líčení přináší kombinaci výrazných pastelových barev a naturálních odstínů. Rty se ponesou v trendech jemně růžových a výrazných tónu fuchsie. Trendem zůstávají třpytivé odstíny, flitry a lesky,“ říká školitelka značky Artistry Zuzana Gavendová. 


Základ kvalitního líčení

Aby líčení dlouho vydrželo a působilo přirozeně, je třeba použít kvalitní podklad. „Používáme dlouhotrvající make-upy, které pleti dodají dokonalý vzhled, zakryjí případné nedostatky a přitom jsou nenápadné. Základem líčení jsou rozjasňující báze, které aplikujeme po nanesení make-upu na místa, která chceme opticky zvýraznit např. lícní kosti, oblast pod obočím, můžeme je aplikovat i těsně nad horní ret, který tím opticky zvětšíme,“ popisuje Zuzana Gavendová.

 Tónovací hydratační krém Skin Match Protect s SPF 15, Astor (199 Kč). Chrání, hydratuje a zdokonaluje pleť, zároveň jí dodává dokonalý a přirozeně vypadající vzhled.
* Rozjasňující krém Modern Icon, Artistry, Amway (1070 Kč). Krém má přirozeně narůžovělý nádech a obsahuje luxusní směs zlatých, růžových a bílých perel umožňující dosažení 3D efektu.
* Make-up Healthy Mix, Bourjois (439 Kč). Díky své svěží, krémové textuře zaručuje jasnou, oslnivou pleť s přirozeným, nádherně jednotným výsledkem. 


Svůdné rty i oči

Přicházející jaro přináší trend, který klade důraz na přirozenost ženské krásy za využití zvýraznění detailů. Pokud žena zvolí zcela naturální styl líčení, použije přírodní barvy jak na oči, tak na rty. Anebo může použít výrazné pudrové stíny, v kurzu budou třeba modré s vysokým leskem. Stíny nanášíme na celé pohyblivé víčko, nebo se jím orámují oči podobně, jako by si žena aplikovala oční linky. Tečkou v dokonalém líčení je zvýraznění řas. Z řasenek je možné volit typy, které dodají řasám objem a délku. 

* Třpytivý pudr na oči Modern Icon, Artistry, Amway (1455 Kč). Zajistí okamžité rozjasnění a zvýraznění očí. Luxusní směs z drcených perel rozjasní barevné pigmenty stínů a zároveň zajistí bezchybné krytí očního okolí.
* Tekutá oční linka Scandaleyes Bold s inovativním kuličkovým aplikátorem, Rimmel London (189 Kč). Složení obohacené o černé pigmenty zaručuje maximální barevnou intenzitu s vysoce lesklým výsledkem.
* Objemová řasenka Lash Beautifier Volume & Tints Color Boost, Astor (259 Kč). Představuje Color Boost technologii, která postupně při každé aplikaci dodává řasám tmavší odstín. Vaše řasy vypadají okamžitě plnější, delší a silnější. Při pravidelném používání budou Vaše nenalíčené řasy tmavší – naprosto přirozeně vypadající barva s viditelnými výsledky již po dvou týdnech.


Na rty je možné použít fuchsiovou krémovou rtěnku, která bude ladit s tónem očních stínů. 


* Balzám na rty Blistex Triple Butters (89,90 Kč). Máslový balzám na rty ve formě praktické vysouvací tyčinky. Extra krémová konzistence, jemná karamelová vůně a kombinace pečujících složek z něj činí nezbytného kosmetického pomocníka v sychravých dnech.
* Lesk na rty Really me, miss sporty (49,90 Kč). Rtům dodejte zdravě vypadající lesk s jemným barevných nádechem.
* Lesk na rty Modern Icon, Artistry, Amway (775 Kč). Kombinace krémové rtěnky a rozjasnění, jaké dodávají lesky na rty. Exkluzivní gel je k dostání ve dvou odstínech, které rtům dodají vysokou hydrataci a propůjčí jim dlouhotrvající barvu a zvýraznění.

Obočí

„Důraz je kladen i na estetiku obočí, které by mělo být tvarováno do přirozeného klenutí. Možné je využít speciální paletky na obočí, která obsahují tvarovací vosk a barevný pudr, který obočí dodá jednotný tón.


* Pudrové stíny na obočí, Dermacol (199 Kč). Praktická a snadno ovladatelná tužka s kuželovitým aplikátorem nabere optimální množství pudrového stínu našroubováním náplně ve víčku a umožní tak velmi jednoduše vykreslit přesnou linii vašeho obočí.
* Gel na obočí Brow This Way, Rimmel London (129 Kč). Řasenka na obočí, která ho skvěle zvýrazní a zafixuje – navíc nově s arganovým olejem.
* Gelová řasenka na řasy a obočí, essence (59,90 Kč). Bezbarvá gelová řasenka nepečuje jen o obočí, ale i o řasy a propůjčí jim dokonalý a upravený vzhled.



Růž na tvář

Celkový dojem líčení podtrhneme použitím pudrů na tváře s 3D efektem. „Můžeme použít v nenápadných teplých či studených tónech,“ dodává Zuzana Gavendová. 

* Pleťový rozjasňovač GOLD, Manufaktura (239 Kč). Pleťový rozjasňovač s rostlinnými oleji a včelím voskem rozjasní vaši pleť, dodá jí lesk a svěžest a vašemu líčení zajímavý šmrnc.
* Tvářenka s rozjasňovačem Dermacol (249 Kč). Okamžitě rozzáří pleť a dodá jí svěžest. Podtrhne mladistvý vzhled a půvab tváře. Hedvábná pudrová textura zanechává pleť jemnou a bez známek únavy po celý den.
* Pudrová tvářenka, Jafra (440 Kč). Zajišťuje rovnoměrnou barvu po celý den a poskytuje tvářím zdravý, přirozený a svěží vzhled. Obsažený vitamín E a C chrání pleť před volnými radikály.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.