Brain Speed
Hra - Brain Speed
Video se načítá
Papas PanCakeria
Hra - Papas PanCakeria
Video se načítá
Baby Hazel Ballerina Dance
Hra - Baby Hazel Ballerina Dance
Video se načítá
Where's my Blankie 2
Hra - Where's my Blankie 2
Video se načítá
Frankie Stein Hairstyles
Hra - Frankie Stein Hairstyles
Video se načítá
Tudor Fashion
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
My Dolphin Show 2
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá
Sweet Pony
Hra - Sweet Pony
Video se načítá
Robot Unicorn Attack 2
Hra - Robot Unicorn Attack 2
Video se načítá
Pregnant Violetta Ambulance
Hra - Pregnant Violetta Ambulance
Video se načítá
Broken iPhone Fix
Hra - Broken iPhone Fix
Video se načítá
Disney princezny
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Boot Designer
Hra - Boot Designer
Video se načítá
 

superstar (moje)

jarní tipy

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Nov2013/1589059.jpg?d41dhttp://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Nov2013/1589059.jpg?d41dBeauty:

Na obrázcích tento postup vypadá hodně těžce, ale uvidíte, že je to naprostá hračka. Jednoduše si vytvoříte krásné a nápadité nehty, které vám budou závidět všechny kamarádky.
Co je třeba?

Lze použít jakoukoli barvu, která se vám líbí, a pak experimentovat s různými barevnými kombinacemi a tvary. Pro tento konkrétní postup budete potřebovat bílou barvu jako podklad a následně zelený, modrý, broskvový (oranžový) a růžový lak. Také si připravte jehlu nebo něco úzkého a ostrého.

A jak na to?

Je to hrozně jednoduché! Nejprve natřete své nehty bílým lakem na nehty. Až zaschne, natřete nehty všemi barvami jako je to znázorněno na obrázku číslo 3.

Až budou laky zaschlé, přijde na řadu jehla. Táhněte s ní jemně z jednoho rohu nehtu k druhému. Díky tomu se laky smíchají a na povrch se dostane bílá báze, která doplní ostatní barvy. Stejně se postupuje u všech nehtů a pak stačí počkat, až vše zaschne. Skvělá věc je, že díky jehle si na nehtech můžeš vytvořit různé tvary. To už záleží jen na tvé představivosti.


Diy: Jarní motýlci

Na jaře se probouzí příroda a veškerý život v ní. Pokud máš ráda motýlky, tak je tato dekorace pro tebe jako dělaná! Budeš potřebovat jen barevný papír, trochu šikovnosti a hromadu trpělivosti. Tak co, jdeš do toho? 

Hejno takto poskládaných motýlků různých velikostí si můžeš třeba nalepit na stěnu, oživit jimi květináče, ale i další nábytek.

Nebo si z nich můžeš vyrobit krásnou závěsnou dekoraci. 



Recept:Jarní okurkový detox proti únavě 


A jarní únava nemá šanci!
Pro 1 - 2 osoby
Obtížnost: Nízká
Čas: 10 minut

Potřebujeme:

vodu podle velikosti nádoby
1 limetka
1 okurka
zázvor
rozmarýn
led

Pracovní postup:

Nakrájejte podélně omytou okurku - se slupkou nebo bez ní, dle vašich preferencí.

Limetku také nakrájíme na měsíčky a zázvor na menší kousky.

Vše vložíme do zvolené nádoby a doplníme větvičkami rozmarýnu.

Dolijte nádobu studenou vodou, promíchejte a necháme chvíli odležet.

Tip: Vylisujte část citronu nebo limetky a přidejte k ostatním surovinám pro citrusovější chuť v nápoji. Rozmarýn můžeme nahradit i mátou. Výsledek bude také fantastický.


Proč právě tohle?

Limetka: Je bohatá na vitamín B a C, draslík, fosfor a hořčík, antioxidanty, působí jako prevence arteriosklerózy a díky obsahu flavonoidů jako prevence rakoviny. Má lehký vliv na ředění krve, je proto nápomocná v boji s trombózou nebo hemoroidy. Vyplachování úst ředěnou limetovou šťávou chrání před paradontózou a záněty dásní. Je vhodná proti ledvinovým kamenům, zácpě, pomáhá s metabolismem jater (ulevuje třeba po těžkém jídle). Při pravidelném užívání posilují imunitní systém. Oplach vlasů limetovou šťávou pomáhá proti lupům a vypadávání vlasů, zvyšuje lesk vlasů. Díky antiseptickým vlastnostem lze v nouzi použít pro tlumení bolesti po spálení sluncem nebo štípnutí hmyzem, umí léčit akné i ekzém.

Okurka: Obsahuje až devadesát procent vody a je bohatá především na vitaminy C, E a skupiny B. Z minerálních látek, které se v ní skrývají, je potřeba zmínit především zinek, železo, hořčík, vápník či draslík. Pomáhá pleti odvádět nečistoty, hydratuje a stahuje póry i jemné vrásky, napomáhá proti zarudnutí pleti (i po spálení sluncem). Okamžitě viditelně osvěží - proto se kolečka okurky přikládají na unavené a opuchlé oči.

Zázvor: Podporuje trávení, tlumí žaludeční potíže, snižuje cholesterol, má pozitivní vliv i na cestovní nevolnost. Kromě toho zažene chřipku, bolest hlavy a údajně má i afrodiziakální účinky.

Rozmarýn: Historicky prověřený lék proti žaludečním potížím (podporuje trávení), onemocnění jater a sleziny. Pomáhá proti revmatizmu, bystří zrak, má příznivý vliv na zdraví cév a srdce, působí močopudně. Zlepšuje celkovou psychickou a fyzickou kondici, uvolňující a mysl povzbuzující je třeba i rozmarýnová koupel nebo inhalace, pomáhá nosit s sebou i antistresový rozmarýnový parfém. Je dobrým pomocníkem i při sezónních alergiích. Pozor ovšem na předávkování, ve velkém množství může být (jako řada dalších bylin) toxický! Těhotné ženy by ho neměly vůbec užívat



Diy:Balzám 

Co budeš potřebovat:

Kokosový olej (1/4 lžičky)
Bílou lékařskou vazelínu
Červenou rtěnku (množství podle toho, jak moc chceš mít balzám červený)
Malou nádobku


Jak na to:

Je to snadné a rychlé. Všechny ingredience dej do malé mističky a vlož přibližně na 1, 5 minutu do mikrovlné trouby. Každých 10 sekund raději obsah kontroluj. Poté vše důkladně promíchej a vlož do nádobky. Následně nech směs pořádně vychladnout. A máš hotovo. Tento úžasný domácí balzám bude tvé rty skvěle hydratovat. Díky červené rťěnce je i lehce zbarví.

Pokud chceš, aby tvůj balzám měl nějakou specifickou vůni, můžeš do vazelíny přimíchat různé druhy aroma. Například skořicové nebo vanilkové.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.