Slohovky :D

Utopená - Horor - 22. část

22. část 

Alex si připadal, jako kdyby měl za chvilku omdlít. Annie přece taky byla mrtvá a pak nějakým způsobem ožila... Ne, na to nyní nebude myslet. Zakázal si to. 
Pak si něco vysloužilo jeho pozornost. 
Nedaleko od něho rostl strom. Na jedné z jeho vyšších větví ve větru poletoval přivázaný bílý papírek. chlapec si domyslel, co to je. 
Opatrně kráčel mezi jezírky, směrem k tomu stromu. Každou chvilku ho ovládl pocit, že zakopne, spadne do jednoho z jezer a skončí mezi mrtvolami. Naštěstí to bylo pouze v jeho hlavě. 
Bez jakékoliv újmy nebo nehody došel až ke stromu. 
Teď ho čekal těžší úkol. Vylézt po větvích na strom, k tomu papírku. Nebylo moc hezky, vítr vál silně a trochu poprchávalo. Kůra stromu vypadala mokře a kluzce. Alex se obával, aby nespadl a neskončil ve vodě. Utopený, jako Annie. 
Po zádech mu přeběhl mráz. 
Udělá to. Už jen z toho důvodu, aby mohl co nejrychleji odejít. 
Rukama objal jednu nižší větev a vyšvihl se nahoru, na ní. Alex byl silný a v tělocviku patřil vždycky mezi ty lepší, proto mu šplhání nedělalo moc velké problémy. Stejně si dával velký pozor. Nechtěl uklouznout. 
Asi po deseti minutách namáhavého šplhu se dostal až k papírku. Roztrhl provázek, nechal ho spadnou k zemi - bylo mu to jedno, teď měl horší problémy, než znečištění přírody - nově nabytou hádanku strčil do kapsy a sešplhal zase dolů. 
Když konečně stál oběma nohama bezpečně na pevné zemi, vyndal papírek a přečetl si ho. 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.