Simple is good

Čím obdarovat na Vánoce

Ahooj všichnii! Všichni už se určitě těšíme na Vánoce a ještě víc si lámeme hlavu nad tím, co koupit naším kamarádů a rodině. Proto bych vám tu chtěla dát alespoň pár tipů na to, co budu například kupovat já, nezaručuji, že vám tento článek pomůže, ale minimálně nějakou drobnou inspiraci byste načerpat mohli. Předtím než začnu, chtěla bych upozornit svoji rodinu, ať tento článek nečte, pokud si nechtějí zkazit překvapení!!!! Je to jenom na vás!!! Tohle by bylo pro úvod vše a můžeme se na to vrhnout. 


Sestra:
Omlouvám se lidem co mají bratra, ale na to tady tip nenajdete, protože já mám jenom jednu starší ségru, a tak absolutně nevím co bych bráchovi dala... Jelikož vy vaši sestru znáte, víte co má ráda a co by si třeba pro sebe chtěla koupit. Moje ségra miluje značku Adidas a dobré kafe a vím, že už dlouho si chce koupit Adidasovou mikinu, ale ještě se k tomu nějak nedostala, proto jsem se rozhodla, že jí ji koupím, chápu není to úplně nejlevnější záležitost, ale to nevadí, na lidech, které máme rádi bychom šetřit neměli a pro někoho, kdo nemůže nebo nechce dát, tak expenzivní dárek je super třeba poukázka do oblíbeného coffee shopu. Dalším hezkým tipem je například dárková sada nebo knížka (dárkové sady doporučuji od Yves Rocher).


Taťka:
Pro taťku mně přijde snad nejtěžší vybrat dárek, proto už začínám vymýšlet od října, ale stejně většinou na nic nepřijdu, ale letos jsem s ním začala trávit více času a zjistila jsem, že by se mu hrozně líbily elektronické šipky, zapátrala jsem, a vida! Našla jsem co jsem hledala, šipky vypadají suprově a doufám, že z nich bude mít radost. Nejdříve jsem přemýšlela nad hodinkami, nebo Xiaomi náramkem, ale bohužel, s tím mě taťka už předběhl :( a koupil si je sám... Doporučuji také nějakou věc, která by se hodila například k jeho koníčku.


Zbytek zde: Tady!!!!!!!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.