Operate Now! Scoliosis Surgery
Hra - Operate Now! Scoliosis Surgery
Video se načítá
 

Sense

Průběžná informačka

    Už docela dlouho jsem nevydala článek a myslím, že je to docela hodně lidem fuk, ale pro ty, kteří mě ještě jakž takž z lítosti čtou tu mám menší vysvětlení. Teď o prázdninách se mi stalo spousta věcí. Příjemných i nepříjemných a já jsem vykročila do školy úplně špatnou nohou. Prostě jsem byla úplně mimo a myslím, že ještě dlouho budu. Nějak jsem ztratila inspiraci a prostě nevím, co se stalo, ale nedokážu toho moc napsat v poslední době. Je to, jako obrovský zkrat a je to dost nepříjemné. Každopádně doufám, že to brzo přejde. 

    Jediná věc, kterou jsem teď schopná psát, je povídka inspirována mou kamarádkou a...  to je vlastně jedno. Nejsem si ale jistá, jestli by vás bavila a jestli je to vůbec vhodné dávat na tuhle stránku, plnou děcek. Přesně tak... je to pro starší. Už jsem o tom kdysi dávno... hodně hodně dávno psala článek. Je to yaoi, což je japonský anime žánr, kde se mají rádi, nebo spolu chodí kluk s klukem. Psali jste mi, že to mám vyzkoušet, a že to možná nebude tak špatné, nebo něco takového. Prostě docela kladná odezva. A jelikož je poslední dobou v mém životě díra, která nějak nejde ničím zaplnit, zkusila bych to touto povídkou. Ovšem, jestli vás bude bavit. Není k ní recenze, ale můžu jednoduše napsat, o co tam jde...


    Je to o klukovi, který nastoupil na střední internátní školu, kde si docela rychle získal kamarády. Jmenuje se Aaron. S ním do třídy chodí jeden kluk, který se od ostatních hodně liší. Aaron si začíná všímat, že ho ten kluk docela přitahuje, což ho dost mate, protože nikdy neměl problém s rozhodováním o své orientaci.


    To by asi bylo pro začátek vše. Já vím, že jsem už jednu povídku slíbila, ale je na mě moc složitá. Potřebuju něco jednoduššího. Tamtu budu třeba zase někdy vydávat, až mě přejde moje debilní období. Jinak, co jste dělali o prázdninách? 

    Omlouvám se za otravně dlouhý článek a pochopím, když se vám nebude chtít číst, ale musela jsem to vysvětlit obsáhleji. Budu ráda, za jakýkoliv názor. Vážně. 


LadySeiss


    PS: Jinak, jestli jste si všimli, změnila jsem jméno blogu... Broken 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.