Cake Decoration
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Tombik
Hra - Tombik
Video se načítá
Justin Bieber Deface
Hra - Justin Bieber Deface
Video se načítá
Winx Club omalovánka
Hra - Winx Club omalovánka
Video se načítá
My New Room 2
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Forest Buddy
Hra - Forest Buddy
Video se načítá
Epic Coaster
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
 

Sense

Informačka

    Jelikož na blogu mě moc lidí nesleduje, musím o sobě občas dát vědět i tady. Psala jsem článek, ve kterém jsem říkala, že budu vylepšovat blog a to jsem splnila. Sice to vypadá, jako bych to jen hodila do negativu, ale už se v tom aspoň dá číst.

    No každopádně mám novinku. Pamatujete, jak jste mi někteří (asi jen dva lidi) psali, že kdybych Na stopě emocím vydala jako knížku, takže byste si ji koupili? Tak tahle možnost už není tak vzdálená. Včera jsem psala do jednoho nakladatelství, jestli by mně, jako nezletilé a nezkušené vydali knihu a oni, že jo. Tak jsem jim poslala rukopis. Ještě mi na něj neodepsali, ale čekám odpověď velmi brzo. Protože oni tam většinou nedělají nic moc jiného, než že čtou rukopisy, takže by to mohli mít rychle. Je to nějakých 300 stran na A5, ale snad... Doufám, že i když jsem se "přestěhovala", neztratila jsem svoje čtenáře a fanoušky. Moc mi chybíte, když právě nic nepíšu, ale nebojte, já zase začnu. Mám pro vás něco nového ;)

    To víte, teď se mi moc psát nechce, ale jak začnou prázdniny, já se začnu šíleně nudit a donutím se něco dělat. Já teda té nové povídky už něco napsaného mám, to je základ. Je to pořád v tom samém stylu, jakože středověk, souboje, vojáci, mise atd. Ale už to asi nebude romantické. Každopádně se budu snažit ať vás to baví. Na blog se budu snažit, co nejrychleji vydat a upravit recenzi, nebo spíš prolog. Teď už bych ale měla jít spát, tak už se na vás moc těším, dobrou :*


odkaz na blog: http://brokenstroies.blog.cz/




Vaše LadySeiss

 

Komentáře

pouchlusněbe(ANIME!)

Pokud vyjde,tak určitě napiš kdy.Pospíším si jí koupit,protože tvoje příběhy jsou tak úžasné,že mám pocit,že je musím mít u sebe doma.
Držím palce!

pouchlusněbeTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Cleo 5842VIP

Přeju Ti, ať Ti to vyjde (ta kniha)! smajl Sama bych taky chtěla jednou něco vydat, ale nepíšu tak úspěšné příběhy jako Ty...Spíš nejsou vůbec úspěšné, ale to je jedno, každopádně, držím Ti palce! smajl

Cleo 5842To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.