Elsa frozen Flu doctor
Hra - Elsa frozen Flu doctor
Video se načítá
Samurai Fruit
Hra - Samurai Fruit
Video se načítá
Shopaholic Hawai
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
 

Sense

Lyžování

    Už jste letos někdo lyžovali? Já teda ne, ale minulý rok asi 26. jsme jeli někam ke kasárnám u Machova, někde na hranicích se Slovenskem, či co. V hotelu Fran. No a já si řekla, že tyto fotky, které jsem našla v telefonu nějak zužitkuju, než je kvůli nedostatku místa smažu a zůstanou mi jenom pobledlé vzpomínky. Jestli to někoho zajímá, nebo ne, je mi tak docela jedno, je to spíš tak hlavně pro mně, ale ať si to přečte kdo chce :D



    Ségra zrovna přiletěla z Londýna a tam jsme měly pokoj spolu. Ten jsem si nevyfotila, ale ani mi nepřišel nijak zajímavý. Teda až na tu věčnou zimu, která proudila netěsnícím oknem, hned nad vřícím radiátorem. 


    Takhle vypadala společenská místnost, podle mě docela útulná a vůbec... díky té místnosti se mi to tam hlavně líbilo. Myslím teda pobyt. 


 


    Můj mobil teda nefotím jinak úchvatně, ale na vzpomínky to stačí. 


    Další tu máme schody, ze kterých jsem to fotila. Nevím, jak vám, ale mně přišly majestátní. Hrozně se mi líbily. A vzpomínat na ně budu dodnes, když jsem s vysílenýma nohama po nich musela dojít až do pokoje. Sice jich není moc, ale já nemohla hýbat nohama. Skoro vůbec.


 


    Jako další je tady úchvatný bazén, ze kterého jsem vyletěla stejně rychle, jako jsem do něj skočila, když jsem pod vodou otevřela oči. Nestěžuju si, bylo to tam úžasné, ale v bazénu jsem byla jen jednou za celou dobu a to asi na deset sekund. A taky proto, že byl dobře studený. Už tak vypadá, že je dost zelený, ale když jsem v něm otevřela oči, prostě jsem tam nechtěla být už ani minutu. Jsem hrozně háklivá na řasy a cokoliv pode mnou. Nechápu, jak to vydržím v moři...


 



    Moc to nejde vidět, protože mi nechtěl bůhvíproč zaostřit foťák, ale to je jedno. Nahoře je i sauna, ale v té jsem taky byla jen jednou. Nesnáším ten suchý vzduch a ten puch toho dřeva. Když už, tak radši páru. 

    A naproti bazénku je okno. To se mi taky líbilo, tak jsem ho prostě musela zvěčnit na svůj telefon.


 



    Já vím, žádný luxus, ale to mě nikdy moc nefascinovalo. Stejně jsem většinu času strávila na svahu, který jsem bohužel taky nevyfotila, ale myslím si, že každá ví, jak vypadá svah. Ale našla jsem něco na netu. Tohle je focené přesně z místa, kde svah dělí parkoviště a hotel.




    A jen tak mimochodem, takhle ten bazén vypadal nejspíš kdysi x)


 



    Tak to je asi všechno. Ještě tady je výhled, jaký jsme se ségrou měly. Přímo na lidi, kteří se autem nedostali nahoru a museli svoje věci vláčet až úplně odspoda až sem. Co na to říct... nechtěla bych :)


 




    Tak mi jen napište, kdo byl letos nebo ještě minulý rok lyžovat a kdo ne. A tak vůbec mi napište, kde jste byli o Vánocích. Mám vás ráda :*


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.