Rady na kluky

Oblečení na kluky

Zajímá tě, jaké oblčení kluky baví a co jim připadá sexy? Většina se nestará o nejžhavější módní trendy nebo kolik co stálo a ani je nezajím značka. Koukají jen na to, jak ti to v daném outfitu sluší a je jedno, jestli máš na sobě šaty nebo džíny s tílkem. Samozřejmě, že koukají na to, jak vypadá tvůj zadeček v obtažených kalhotách a nebo ti vyniká silueta ve splývavých šatech.

Kluci milují když oblékneš tričko a těsné džíny.

Spousta jich dává přednost pohodlnému a přirozenému looku, který jim přijde sexy. Zapomeň však na, mezi holkama tolik oblíbené, kalhoty s nízkým sedem - tzv. turecké, ty doslova nesnášejí a přijdou jim antisexy! Oblékni tedy hezké tričko, obtáhlé kalhoty, které krásně vykreslí tvou postavičku a doplň to o zajímavé maličkosti. Potom už se nemusíš ani nijak líčit, nebo zvol lehký nude make-up. Přirozenost zaboduješ.

Přitahuje je originalita.

Vyžíváš-li se v zajímavých kouscích a móda tě baví, kluky budeš bavit taky. Nezapomeň však na to, že bys stále měla působit hlavně jako holka a ne jako strašidlo. Můžeš vsadit na věcičky se zajímavým vzorem nebo střihem a to nech vyniknout.

Šaty jsou pro ně znak ženskosti.

Pánové prostě šaty zbožňují a je jim v podstatě jedno, jaký mají vzor či barvu, hlavně když kopírují tvou postavičku. Nemusí mít závratný výstřih nebo být super krátké. Jednoduše by měly lehce odhalovat tvé křivky, z toho prostě šílí.

Vysoké podpatky je fascinují.

V tomto případě to není nic nového. Všeobecně se to o nich ví, ale co si budeme nalhávat, my holky je taky milujeme:-).

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.