Pár slov o koních

Jak to bude dál ...

Ahoj! 

Jak jste jistě mohli poznat podle názvu článku, dnes pro vás mám oznámení o následujících událostech. 


JAK JISTĚ VÍTE, CCA. ZA DVA TÝDNY ZAČNE ŠKOLNÍ ROK. ZNAMENÁ TO, ŽE JIŽ NEBUDU MÍT TOLIK ČASU NA BLOGOVÁNÍ A OVLIVNÍ TO PRAVIDELNOST VYCHÁZENÍ ČLÁNKŮ, KTERÉ DOSUD VYCHÁZELY V ÚTERÝ, PÁTEK A NEDĚLI.  TÍMTO BYCH VÁM CHTĚLA OZNÁMIT, JAK TO BUDE POKRAČOVAT. S BLOGEM NEKONČÍM A ANI SI NEDÁVÁM PAUZU. KAŽDOU NEDĚLI BUDE VYCHÁZET ČLÁNEK, KTERÝ BUDE DELŠÍ A PROPRACOVANĚJŠÍ, NEŽ NYNÍ. ZÁROVEŇ BĚHEM TÝDNE BUDOU VYCHÁZET ČLÁNKY, OVŠEM NEPRAVIDELNĚ A POUZE TAK, ABY ZAPADLY DO MÉHO ROZVRHU. TO ZNAMENÁ, ŽE NĚKDY VYJDOU DVA, NEBO JEDEN A NĚKDY ŽÁDNÝ. 


Možná se ptáte, proč to píšu. Vlastně ani nevím, snad jen abyste věděli, proč to teď bude jiné. Samozřejmě mi dál můžete posílat náměty na články. Buď ale vyjde až v neděli, a nebo také až za delší dobu. 

Dnes opět odjíždím a vracím se zpět 1. září. Během této doby vyjde pouze pár článků. Jeden příští neděli - povídka - a možná ještě nějaký během týdne. 

Takže na co se můžete těšit? Rozhodně na třetí kapitolu Rivalek. Skončí Sářina lekce ježdění a Adéla se bude muset potýkat se začleněním nové jezdkyně do chodu stáje. Dokud někdo nezapomene zavřít bránu do lesa a koně v čele s nebezpečný hřebcem neutečou mezi stromy během lovecké sezony. 

Taky nás čeká článek o lipicánech, Řeč těla koně 3 a v jednom z článků se také podíváme za koňmi po Evropě. Takže snad vás to zaujme. Přeji vám hezký zbytek prázdnin a uvidíme se u příštího článku. 

Mějte se!

AryaXXX






Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.