Paprika's blog

Horoskopy - charakteristika znamení Beran - Holka

Ahoj!

Mám celkem hodně zájmů a jedním z nich jsou horoskopy. Někdy to až moc přeháním, proto jsem si nedávno řekla, že o nich před lidma nebudu moc mluvit. Vždycky z toho je nějakej trapas :). Ale tady, když píšu, můžu líp zvážit, co napíšu. A proto teda o horoskopech víc píšu než mluvím (nebo se o to alespoň snažím). Takže v tomhle článku najdete celkovou charakteristiku Prvního znamení, Berana. 

PS: Možná si říkáte: Ale nový rok začíná v lednu a období berana v březnu. No jo, je to zvláštní, ale je to tak už hodně dlouho. A možná to začíná podle ročních období: jaro, léto, podzim, zima (beran začíná na jaře :)).


Znamení: Beran                   Období: od 21.3. do 21.4.                                                                                     Živel: oheň                           Povaha: většinou cholerická

Holka - Beran (Beranka)

Vzhled:

Beranky mají většinou velkou, dobře stavěnou postavu. A i kdyby byly trochu při těle, tak pořád vypadají dobře. Já osobně znám tři typy Beranek (vzhledově):

1. Světlejší typ

Vlasy mají blond nebo špinavý blond. K tomu modré nebo zelené oči a světlou pleť. Ale opalují se dobře. Znám ještě pár holek Beranek, které k tomuhle typu mají i takový krátký nos ("pršák").

Příklad: Sarah Jessica Parker, Amanda Bynes

2. "Prostřední" :D typ

Tyhle holky mají buď tmavě hnědé nebo černé vlasy, které se jim často vlní. Oči jsou hnědé nebo zelené. Pleť světlá.

Příklad: Kristen Steward, Teri Blitzen

3. Tmavší typ

Takže... Vlasy mají hnědé, ale tak divně hnědé. S takovým nádechem zrzavé a špinavě blond. A oči jsou velké pronikavě hnědé. 

Příklad: Emma Watson, Keira Knightley                  

Povaha:

Holky Beranky jsou velmi přátelské a na nic si nehrají. Hodně toho umí a obejdou se bez cizí pomoci. Nebo by to tak alespoň chtěli. Mají smysl pro humor, nezkazí žádnou srandu. Rády jsou ve středu pozornosti. Někdy jsou celkem dominantní a vůdčí typy. V kolektivu jsou dobré vůdkyně. Vždy se zastanou každého, o kom si myslí, že má dobré úmysly. Někdy se vám může zdát až moc "klučičí".

5 pozitivních věcí na vás:                5 negativních věcí na vás:

Odvaha                                           Netrpělivost

Energičnost                                     Arogance

Přátelskost                                      Prchlivost                                   

Temperament                                  Neomalenost

Samostatnost                                   Tvrdohlavost


Tak to by bylo všechno, v dalších článku napíšu popis Berana kluka. Snad jste se v tom popisu alespoň trochu našli a kdyby ne, tak se nedivte. Horoskop je totiž dost složitá věc, ve které nezáleží jen na vašem slunečním znamení. O podrobnějších věcech okolo horoskopů bych mohla taky napsat článek, jestli byste chtěli :).

Tak ahoj a žijte blaze!

 




        

 



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.