Paprika's blog

To nejlepší z HPD.cz 1. část

Ahoj!

Dnešní článek věnuju těm (podle mě) nejlepším hrám na HPD.cz. Mám to tady vážně ráda a nikde na žádné jiné stránce s hrama jsem nebyla tak dlouho každej den! Prostě bych vám chtěla ukázat několik super her, ke kterým se vždy ráda vracím. :)

Lord of the rings and Hobbit scene maker

To je prostě klasika! Alespoň pro mě. Úžasná oblíkačka s reálnýma postavama a celkem je to super hra. Doporučuju i další hry od Doll Divine nebo Azalea's Dolls.

Tasty Planet Dinotime

V téhle hře máš 8 úrovní, kde prostě jíš! Jíš všechno, nejdřív málý bonbóny, potom kočky, dinosaury a [Unsupported element format]nakonec celou zeměkouli![Unsupported element format]

Nyan Cat: Lost in space

Kdo by neznal Nyan cat! Celkem jednoduchá hra, ale dosti populární. Tvým úkolem jsou dvě věci: nespadnout a sníst co nejvíc! Někdy to ale nejde dohromady....

My Dolphin show

Je jedno kolikátka, ale ta hra nemá chybu. Jsi v roli delfína a předvádíš pro lidi překvapivé kousky, za které si potom můžeš koupit různé zajímavé oblečky.

Erté Elegance

Tato oblíbačka je dost zajímavá. Je totiž inspirovaná tvorbou jednoho významného modní návrháře Ertého (už umřel), který na svou dobu měl hodně odvážné a pžekvapivé návrhy!


Tak a tohle je pět her, které by vás asi nejčastěji mohli zaujmout :). V dalším dílu bude dalších pět her (nečekaně :D), některé z Ledového Království, tak se těšte!

Ahoj a žijte blaze!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.