Nelly

Spisovatelka z „děcáku“ -9.kapitola

Na začátek se vám chci omluvit,ale včera jsem neměla čas na psaní. Šli jsme na náštěvu a večer mi nebylo dobře.

        Spisovatelka z „děcáku“

9.kapitola

Zatvářím se trochu zmateně.
Bella se usměje a já po ní hodím zmatený pohled „Jen si nemysli,že jde o něco extra vážného.Že bych se o tebe přestala starat nebo něco tak.Nemáš důvod být naštvaná.Jen bys měla pochopit,že každý potřebuje někoho s kým bude sdílet…“ odmlčí se a podívá se na mě „lásku.Nemusíš si hned hledat brigádu.Dej si čas.Najdi si nějakého kamaráda.Uvidíš,že to půjde samo.Já ti v tom nebudu bránit.Ale kdykoli se v noci vypaříš,chtěla bych o tom vědět.“ Vstane a odkráčí pryč z pokoje.
Já zhluboka dýchám.Není to těžké pro mě přijmout.To,že má Bella někoho je pro mě dobré znamení.Viděla jsem pár žen,které se uzavřeli do sebe.Ale tohle je znamení,že ona dělá přesný opak.
Spíše mě zaskočilo to,že mi radí,že bych si měla někoho najít.Ne kamarádku,ale kamaráda.Zdá se jí snad,že chci celý život zůstat sama?Trochu se mě zmocnila panika z toho,že si nikdy nikoho nenajdu,ale uklidnila jsem se.Mám přeci ještě tolik času.
Den co den jsem potkávala Jacka.Někdy jsem zahlédla jak se líbali. Jednou dělali i něco víc.Někdy jen seděli u televize a mluvili.
Já začala chápat,že to takhle nesnesu.Nevadí mi Jack,to ne.Ani to,že spolu … chodí.Ale to,že je musím každý den vídat spolu.Vidět,co spolu dělají.I když se zavřu do pokoje,někdy uslyším to,co si říkají.
Zřejmě to bude vážný vztah.Budou chtít spolu bydlet.Spát spolu.A já jim v tom budu vadit.Sice mi Bella slíbila,že jsme pořád sestry a ona se o mě bude starat jak budu moct.Ale začala jsem cítit,že jsem nechtěná.

 

Před několika měsíci jsem nevěděla skoro nic o lásce ani o ničem,co se s ní spojuje.Nic o milování ani líbání.Držela jsem od kluků dál. Myslela jsem si,že když mám sestru,nepotřebuji nikoho jiného.
Neříkám,že mi někdo chybí.Neříkám,že bych někoho potřebovala.
Ale Bella má Jacka.A já mám koho?Jen Bellu a pár kamarádů.¨
Nikdo nepozná,jak se cítíte,dokuď se neocitne ve stejné situaci.Sice vás bude litovat,ale zároveň mu budete ukradení.


Příběhy jsem psala pořád.Hlavně o tom,co jsem já sama prožila.
O životě v dětském domově
O přechodu do dospělosti
O úžasné sestře
O tom,jak se má sestra změnila 

Na večer jednoho dne jsem se šla osprchovat.Vešla jsem do koupelny,položila jsem svůj ručník a uslyšela jsem jakési chichotání.V tu chvíli mi došlo,že ve sprše musí být Bella.Ale proč by se tak smála?
Po chvíli řeknu „Bello?“
Chichotání ihned ustane,po pár sekundách vykoukne ze sprchy Bellina hlava a podívá se na mě zmatených a překvapeným pohledem
„Já si tě nějak nevšimla.“ Řeknu zmateným hlasem.
Bella se vždy v koupelně zamykala a dávala na dveře lístek s tím,že nemám rušit.Ale teď ani jedno neudělala.
V tu chvíli uvidím ještě někoho jiného.Jack?!
Oba dva se na sebe usmějí a já tomu nevěřím.Popadnu své věci a jdu do svého pokoje. 

Pokračování přidám dnes.

Děkuji za přečtení!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.