Nelly

Je to kluk pro mě? -15.kapitola

              Je to kluk pro mě?

15.kapitola

Nejradši bych vstala,ale to bych musela vstát úplně nahá,což nepřipadá do úvahy v žádném případě.Radši se otočím,abych se nemusela dívat na ten nepořádek,co jsme tu nechali. 

Dívám se Thomasovi do očí,když v tom uslyším „Hej,Terry!“ zašeptá někdo.Otočím se a s hrůzou zjistím,že je to Christian.
„Co je?“ zašeptám.
„Pěknej večírek.“
Neodpovím mu,protože uslyším kroky.Když se znovu otočím,Alexis, celá ospalá a unavená se plahočí do koupelny.Zhrozím,protože tu běhá nahá a já jí nemůžu pomoct.
Odvrátím oči od Alexis,která zalezla do koupelny.Spatřím Christiana, který se ke mně otočil zády.Obléká si spodní prádlo,kalhoty i tričko. Políbí Cloe,ta se vzbudí.Christian si k ní vleze do postele a na to,co tam dělají se dívat nechci.Nepamatuji si nic z této noci,jen vím,že jsme se totálně opili a potom se spolu vyspali.Všichni.
Otočím se a spatřím Thomasovi otevřené oči.Nakloní se ke mně a pošeptá „Báječná noc.“ Políbí mě.
Zřejmě,všichni kromě mě,se nezhrozili toho,že jsou nazí v posteli s klukem.
Teď vám povím něco o mém ....
Pár kluků jsem měla,ale to bylo jen pár dnů,maximálně dva měsíce. Buď jsem je já,prý nebavila nebo jsem jim nesedla,či jsem byla moc zaostalá.Nebo se mi zase nelíbil on,ale to se stalo jen jednou.Nikdy jsem pohlavní styk neměla,nikdy jsem nespala s žádným klukem. Neukazovala jsem se mu nahá,jako to udělala Alexis.Nevyspala jsem se s klukem na potkání.
Jsem dospělá,mí rodiče jsou stovky kilometrů daleko a já bydlím na internátě.Vyspala jsem se s Thomasem a jsem nesmírně šťastná. 

Po chvilce,co se líbáme,se mě zeptá „Chceš podat věci?“
Ukážu mu naproti postele,kde je vysoká skříň. „Župan,si prosím.“ Usměji se.
Uvolnila jsem se i,když mě před nahotou chrání jen tenká deka. Thomas si sedne a obléká se.Nemá se za co stydět,protože ho nikdy nevidí-Sam je otočený ke zdi-.Vstane jen v trenkách,otevře mou skříň a vyndá z ní můj župan,skříň zavře a následně mi ho podá.Vezme si své věci a obléká se,já si mezitím přivinu kolem sebe deku,abych se co nejvíce zakryla a,když se na mě nikdo nedívá,rychle si navléknu župan.Deku odložím a jdu si sesbírat své věci.
Se všemi svými dveřmi jdu do koupelny a zakřičím „Zákaz vstupu!“ zasměji se.
Uvidím Alexis sedící,jen v županu,na vaně.
„Co se stalo?“ zeptám se jí,když spatřím,že jí stékla po tváři slza.
„Tohle se nemělo stát.Nemělo.“ řekne tichým hlasem.
Já jí obejmu a prohlásím „Tys to nechtěla?“
Ona se ode mě,poprvé v životě,odtáhne.Vykročí směrem k zrcadlu „Podívej se,jak vypadám!Sice se mi Sam líbí,ale nechtěla jsem … nechtěla jsem,aby se toto stalo hned,jakmile se poprvé spolu bavíme.“
Chápu jí.„Věř mi,že já cítím to stejné.“
Ona mě přeruší a vykřikne „Ty nic nechápeš.Ty ses vyspala s nejhezčím klukem.Ty ses s ním musela vyspat,jinak bys byla … blbá.“ 


Pokračování přidám zítra.Budu se snažit přidat zítra minimálně jednu,možná stihnu i dvě.

Děkuji za přečtení!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.