Nelly

Je to kluk pro mě? -12.kapitola

               Je to kluk pro mě?

12.kapitola

„Bezva!“ prohlásí Cloe a zase se zaboří do knihy. 

„Přeju ti to.“ Řekne smutným hlasem Alexis „To,abys s ním tančila. Když ti to tak vše vychází.Děláš s ním referát.“
Já hodím překvapený pohled na Cloe,ale ta si mě nevšímá.Zřejmě studuje knihu,aby napsala skvělý referát.
Když si Alexis všimne mého pohledu,pokračuje „Jsem ráda,když tě vidím,jak jsi s ním šťastná.Když přečetl tvé jméno,já věděla,že jsi štěstím bez sebe.Nechci,aby ses s ním nebavila jen proto,že máš vůči mě výčitky.“

„Ty víš,že tu nejde o mě.Sice spolu děláme referát,ale to je to jediné, co spolu budeme kdy dělat.Milly si ho hlídá a nedovolí,aby se mnou tančil.Zítra jdu na trénink a předpokládám,že Thomas tam nebude.“ Zasmutním,až se mi do očí derou slzy.Snažím se je potlačit.
„Bude,já to vím.Viděla jsi Thomase poslední dobou s Milly?Já ne. Thomas není tak blbý,aby si nechal poroučet jednou holkou,když jich může mít tisíce.“
Já překvapeně řeknu „Ty myslíš,že se rozešli?“
„Jistá si nejsem,ale myslím,že jo.“
„Já si taky nevšimla,že by se nějak poslední dobou bavili.Ani,když se vybraly referáty,jsem si nevšimla,že by Milly něco řekla Thomasovi.“ Připojí se k našemu rozhovoru Cloe,která již odložila knihu s názvem Viry.
„Holky.“ Prohlásím „Vy víte,že jste mi nejlepšími kamarádkami.A,že nechci,aby nás kdokoliv,kdykoliv a kdekoliv rozdělil.Ani Thomas. Pokud přijde na trénink,navrhnu mu,ať přijde k nám.Učitelům řeknete,že jde Thomas ke mně dělat ten referát.Vy pozvětě někoho,jestli znáte a uděláme si fajn večer.“ 

„Co bys byla za kamarádku,kdyby sis nechala Thomase jen pro sebe?“ zasměje se Alexis,již plná energie.
„Myslíš,že by Christian na ten náš bezva večírek šel?Víš co,nemůžeme tu mít jen jednoho kluka.“ Zasměje se.
„Pozvětě koho chcete,zařiďte co chcete,hlavně,jich zase nepozvětě tolik.Abychom to nějak ukecaly…“ zasměji se také.
Alexis zavře svůj batoh,rozloučí se s námi a jde do sboru,kam chodí. My jdeme s Cloe do knihovny,kde si navzájem pomáháme s referáty. Něco málo připravím,a až se na vrhneme s Thomasem,budu mít něco promyšlené. 

Když jsem šla na druhý den na trénink,před vchodem jsem zahlédla Thomase.Takže přeci jen?
I přes velké nutkání vrazit do mužské šatny a zeptat se ho,jsem se zbaběle vydala k té dámské.Převléknutá jsem čekala ještě pár minut na lavičce v tělocvičně,než přišla trenérka a hned za ní Thomas. Tvářila jsem se šťastně.
Mě se splnil sen.Opět jsem tančila s Thomasem.Takže přeci se jen s Milly rozešel.Nevěřím,že by mu Milly dovolila tancovat se mnou, když jí to dělalo takový problém. 


Dnes bude zřejmě jen tato kapitola.Nestíhám-opět škola.Ale snad stihnu dnes ještě jednu.

Děkuji za přečtení!

Komentáře

pouchlusněbe(ANIME!)

Dokonalé.Bohužel už zase došla plus.Na blog jich máme jen sedm,kdežto na komentáře deset.No nic,zítra si napiš,máš to opravdu úžasné.

pouchlusněbeTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.