Nelly

Proč jsem tu nebyla? + Osud?! 2

Asi se ptáte,proč jsem zde nebyla tak dlouho?

Jednoduše.Potřebovala jsem pauzu.Od všeho.Jenomže ve škole nešlo si dát pauzu,takže jsem musela dát sbohem příběhům.Závěrečné písemky,zkoušení,uzavírání známek mi také moc nedalo.Musela jsem se snažit,abych známky dotáhla na výborné,ale až na pár dvojek se to myslím,že podařilo.Nicméně,včera psaná závěrka z matiky dopadla,podle učitelky,katastrofálně.Neumíme skoro nic.Dnes psaná čeština dopadla,podle mě,skvěle.Tak uvidíme co se z toho vyklube.S pauzou počítejte do konce příštího týdne,24.6 2016.

Řeč je o klukovi z mého článku Osud?!

Dnes ve škole jsem toho kluka viděla dvakrát.Jednou,když jsem šla za třídní dolů do kabinetu.A podruhé,když jsem se vracela do naší třídy.On tam s několika kluky hrál "fotbal" s víčkem od nějaké láhve.
Když jsem šla s kámoškou z školy,viděla jsem ho,jak jde z školy.Za ním šli dva kluci. Zřejmě z jeho třídy.Ten kluk i ti dva šli za náma.Najednou začal jeden z těch dvou pokřikovat na mě i na mou kámošku.
Hej holky!Jak se máte?Hej,ty černá!
Tou černou myslel zřejmě mou kámošku, protože nosí většinou tmavé až černé oblečení.
Pořád pokřikoval nějaké blbosti,já se chechtala,ani jsem ho moc nevnímala. Ten kluk byl celou dobu v klidu.A zůstat ticho i měl,protože,to,co řekl.No coment.
"Ona s tebou do postele nepůjde."
Má reakce?
Byla jsem naštvaná,překvapená a možná i vyděšená.Nevím,zda to bylo na mě nebo na mou kámošku.Ale v obou případech mě to zranilo.Jo,někdo by se zasmál.Jenomže já ne.Ani nevím,proč.Jsem prostě divná, co už s tím.Svou kámošku mám ráda a toho magora,co by jí tohle řekl,tomu by jsem to nedarovala.


Děkuji za přečtení!

Komentáře

Ahoj lidi(nejlepší holky na světě)

Jsem ráda že jš zase mezi námi A dala jsi o sobě vědět
Měla jsi mu to jedovaté vrátí ale téd už radši ne
Bohužel nevím jak ti poradit
Je možné se ten kluk se do tebe zamiloval a řekl to kamarádovi a znej to trochu vyklozlo (omylem)smajlsmajlsmajl

Ahoj lidiTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.