Nelly

Je to kluk pro mě? -4.kapitola

             Je to kluk pro mě?

4.kapitola

Po pár desítkách metrů,kdy jsme zticha,promluvím „Nechci otravovat.Ale co se stalo mezi tebou a Milly?“
Poznám,že Thomas na tuto otázku odpovídat nechce,ale nakonec se přemůže „Pohádali jsme se kvůli tomu,že s tebou tančím.Ona to odmítla kvůli tomu,že chtěla tančit jen se mnou.Nechtěla,abych to přijmul,ale já musel vaší trenérce pomoct.Ona se na mě naštvala. Nechce,abych tančil s kýmkoliv jiným,natož s tebou.“
„Jak to myslíš?“
„Nechci tě urazit,ale ona tě nemá ráda.Podle ní patříš mezi šprtky a škaredky.“ Měla jsem chuť jít za Milly a pěkně jí ukázat,kdo je šprtka a škaredka,ale Thomas mě uklidnil „Ale já si to nemyslím.Podle mě jsi milá,zábavná a ….hezká“ při posledním slově se ke mně nakloní a usměje se.Už už bych ho políbila,ale on se odtáhne.
Dále spolu kráčíme podzimní krajinou.Naslouchám šustění listů a užívám si tuto chvíli jak nejvíce mohu.Co tomu budou říkat holky,až jim řeknu,že jsem šla na internát s Thomasem?Sice mi závidí,ale vím,že i přes to mi to přejí.Jen jim jsem se svěřila,že jsem podlehla kouzlu Thomase.
Tak trochu odbočím…
Abyste se dozvěděli něco o mé rodině a o mě…
Bydlím na internátě kousek od Smithovy střední,kam chodím.Mí rodiče a příbuzní mě navštěvují jen párkrát,protože od mého rodného města,kde bydlí všichni mí příbuzní,je Smithova střední hodně daleko. Ale i přes tu dálku jsem se tu rozhodla studovat.Rodiče se mi to sice snažili prvně vymluvit,ale pak mi to dovolili.
Smithova střední i internát jsou placené.K mému štěstí mi je platí rodiče.Samozřejmě,že bych si je,kdyby netrvali na tom,že mi školu budou platit,dokázala zaplatit sama.Ale jsem ráda,že nemusím trávit čas na brigádě,ale mohu ho využít na učení nebo na tanec.
Někdo mě přezdívá jako škaredu,někdo jako pěknou holku.Lidé mají odlišné názory,takže nevěřím nikomu.Nereaguji na blbé posměšky mých spolužáků.
Nikdy jsem nespadla do každého problémů a vždy jsem byla ta nejochotnější a nejchytřejší.Učitelé mě vždy chválili a já jim pomáhali s každou akcí,která na škole probíhala.Chodila jsem na aerobik a na kroužek výtvarného umění. 

Ale na střední je vše jiné.Tu už nikdo neocení to,že se snažíte a pomáháte svým spolužáků a na to,aby mi svěřili tak důležitou věc, jako je organizace školní akce,jsem prý moc nezodpovědná.Asi jim nedochází,že většina z nás jsou dospělí.Teď nemluvím o učitelích,ale o studentech.A že většina kašle na učení a na to,aby bylo na nástěnce pod tím,kdo tuto akci zorganizoval,jejich jméno.Všichni chtějí jen dostudovat,většina si udělá maturitu a potom už jdou do světa dospělých.Práce,spoření a nakládání s pěnězmi,zajištění bydlení a dalších potřeb.
Ale to jsem odbočila…
Jsem už tři měsíce dospělá a jsem rok před maturitou,tedy ve 3.ročníku.Jak už víte,chodím na latinsko-americké tance.Ráda kreslím, tančím a něco vytvářím,když mi to moc nejde.
To,že tu nemám nikoho,komu bych tak moc důvěřovala,jako svým blízkým,mi moc nevadí.Mám tu své kamarádky,které jsou mi velkou oporou.Ale mám i nepřátele,jak už víte.
Odmalička byl můj sen se stát slavnou tanečnicí.Teď ale pochybuji, přestože tančím nejlépe z celé skupiny,pořád nemám na Thomase,což mě dost mrzí.Ale Thomas je vždy ve všem lepší,jak už v tanci tak i v učení.Nevím,jak to vše zvládá-tančit,učit se,bavit se s kamarády a zároveň se věnovat Milly.
Milly hodně závidím.Chtěla bych taky být holkou Thomase,ale vím,že se mi to nikdy nepodaří.Nebo snad ano? 


Pokračování přidám dnes do dalšího článku.Děkuji moc za podporu.

Děkuji za přečtení!

Komentáře

Maddie261

Super, mega, hustý. Těším se na další díl. Tohle bych nedokázala napsat, ani kdybych se snažila 100 000 000 000 000 let. Máš talent. Určitě pokračuj. smajl smajl

Maddie261To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.