Nelly

Je to kluk pro mě? -8.kapitola

               Je to kluk pro mě?

8.kapitola

Do mých dveří vrazí Milly.Nechápu,co tu dělá.Jak se o tom,že jsem v nemocnici dozvěděla a co chce. 

Jakmile zabouchne dveře,dojde ke mně a zakřičí „Tak ty budeš olizovat mýho kluka,jo?!On má mě.Nepotřebuje nějakou holku,jako jsi ty.Holku,která je nemotorná a spadne tak,že si zlomí kotník.Kvůli komu si myslíš,že jste tu soutěž nevyhráli?“ Ráda bych jí odpověděla, že to není kvůli nikomu z nás,ale ona mi nedá prostor „No kvůli tobě! Se na sebe podívej.Nikdy tě nechci vidět s mým klukem.Nikdy.Tohle si sakra dobře pamatuj.Jasný?!“ nečeká na mou odpověď,vykráčí rychlým krokem ke dveřím a zabouchne je za sebou.
Nechápu nic,co se v týmhletý nemocnici děje.Prvně Alexis a potom Milly.

Já se přeci nelíbila s Thomasem.Jak na to přišla? 

Později se od Cloe dozvídám,že Alexis upravila fotku,když jsme spolu stáli před internátem tak,aby to vypadalo,že se líbáme.A potom to poslala Milly.Ach!To snad není pravda!Alexis by tohle nikdy neudělala.
Těžko se smiřuji s tím,když mi Cloe ukazuje fotku,kterou Alexis upravila a následně poslala Milly.Alexis se u mě od té doby neukáže. Cloe mi říká,že se ani s ní nechce bavit.Nevím,co se jí stalo.Opravdu v ní natolik převládá závist?
Je těžký se smířit s tím,že toto udělala vaše nejlepší kamarádka. Kamarádka,s kterou jsem prožila všechno možný.Vzpomínám na dny, kdy jsme se válely po posteli smíchy,kdy jsme se i s Cloe fotografovaly,kdy jsme si dělaly večírky,jak dobře nám bylo.
Alexis nepoznávám.Byly dny,kdy mě fakt naštvala,ale ihned na druhý den jsme se navzájem omluvily a zase jsme byly nejlepší kamarádky. Byly dny,kdy mě podržela a povzbuzovala mě.Byly dny,kdy mě jen ona chápala.Byly dny,kdy mi byla nejlepším společníkem.
Proč to udělala?,tuto otázka jsem si kladla celou dobu,co jsem byla v nemocnici.
Bolest v kotníku už nebyla tak silná,ale otok mi zůstal.Možná se trochu zmenšil,ale tím si nejsem jistá.Vždy,kdy mi na to jakýkoliv doktor sáhnul,jen trochu to zmáčkl,projela mi tělem velká bolest.Ale jsem silná,i přes to,co mi Alexis provedla.
Mohla jsem čekat jak dlouho chci,ale Thomas nepřišel.Dny v nemocnici jsem trávila jen s Cloe.Nikdo jiný ke mně nepřišel.Chápu, Milly je vyjímečná holka,tak proč by jí měl ztratit kvůli mně?Vykašle se na mě.Trenérce se omluví a bude vše jako dřív.Kvůli mě by Milly nepustil k vodě,to si musím připustit.
Čtvrtého dne se mi otok zmenšil natolik,že mě mohli pustit zpátky na internát.Prvně nechtěli,že potřebuji domácí péči od rodičů,ale když jsem si řekla,kde bydlí a jak by bylo vše složité,povolili.Samozřejmě s tím,že se o mě bude starat někdo.A kdo jiný než Cloe?Pořád jsem,ale měla berle,protože jsem na ten kotník nemohla stoupnout. Kotník jsem měla převázaný a měla jsem,po dobu neurčitou,zákaz tělesných aktivit.Takže s tancem je po dobu neurčitou konec.
Můj návrat na internát nebyl šťastný.I když jsem se těšila,že vypadnu z týhletý nemocnice,současně jsem se bála,co se po mém návratu na internát stane. 

Pokračování uveřejním dnes nebo zítra.

Děkuji za přečtení!

Komentáře

Maddie261

Bombový, vybouchla bomba potlesku a chvály pro tebe. Je to suprový, jednou se proslavíš tak, že budeš slavná po CELÉM světě, samozřejmě s mojí podporou. Máš velký a bomba talent. smajl smajl

Maddie261To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.