Natalka d

Vánoční dárky

Ahoj!!! Stále nevíte,jaké dát rodině dárky,i když už za týden jsou Vánoce? Tak teď vám tu dám pár tipů, kdybyste doopravdy nevěděl,co jim dát.


1. Kosmetika

Ženy vždy ocení kosmetiku ať už starší sestra,máma,babička či teta určitě kosmetiku ocení. Přece vždycky se dámy malovaly a stále malují. Chtějí vypadat dobře.


2. Knihy

Tak tohle ocení jen ti,co rádi čtou. Takže pokud máte někoho v rodině,kdo rád čte nezapomeňte mu dát knihu. A pokud sháníte dárky na poslední chvíli určitě nezaváhejte tu knihu koupit.

 

Tohle není tip na knihu, protože nevím jestli by se vám to líbilo a taky jsem to nečetla.

3. Jídlo

Pokud vaše rodina má ráda jídlo,kupte hoať už sýry,salámy,brambůrky atd. Určitě to kupte na poslední chvíli je to vždy nejlepší. A pokud už jste plnoleté,tak můžete někomu dospělému koupit alkohol. Ale jen ty,které mají nebo překročily osmnáctku.


4. Netradiční dárek

Něco ručně výrobce nebo vymyslete něco,co byste mohli vytvořit. Pak to udělejte. Např. Napsat knihu. Třeba jako si vzít sešit a tisknout ve Wordu,co napíšete. Můžete přidávatfotky nebo ilustrace. 


5. Květina

Pokud dáváte ženě dárek,tak s květinou zabodujete. Kdo by neměl rád květiny?


6. Plakáty

Pokud dáváte dárek puberťákům,tak jim můžete koupit plakát nějaké slavné osobnosti,pokud máte více času.


7. Peníze

Pokud doopravdy nevíte,co jim dátprotože jsou nerozhodní,neumí říct co chtějí nebo po každé,když jim dáte dárek jsou nespokojení,tak jim dejte peníze.


Tohle byla jen inspirace pro vás jestli jste nevěděli,co dát rodině. Možná se vám žádný nápad nezamlouvá,tak Promiňte asi jsem se vám netrefil a do vkusu,ale pokud ano,tak jsem ráda,že jsem vám pomohla.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

                                                        Vtip:

Pepíček na Vánoce vezme kladívko a mlátí do vánočních dárků, tak že je rozbije a maminka nadává: ,, Pepíčku, jak to že jsi rozbil všechny dárky?" A Pepíček odpoví: ,, Ale jeden zbyl, kladívko".

 

Pepíček říká: ,, Mami koupím ti pod stromeček nějakou pěknou konvici". Maminka říká: ,, Ale já už jednu mám". ,,Už ne" odpoví Pepíček.


  Tchüs, Bye- bye, ahoj. 

Mějte se a Těšte se na další článek.


          

                Vaše natalka d.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.