Natalka d

To už je chladno

Čau!!! Dneska tak trochu kecání. Takže už je chladno venku a brzo se stmívá. Třeba ve čtyři hodiny už se stmívá. Chladno už je hodně, takže doporučuji nosit nějaké teplé oblečení.

 

Ať máte inspiraci pro mladší sourozence.

A když už je venku zima, tak se množí různé nemoci a abychom jim předešli musíme mít dobrou imunitu. A abychom měli dobrou imunitu musíme dělat tyto následující věci:

 

1. Jíst ovoce a zeleninu.

2.Dávat si nějaké vitamíny.

3. Pít horké čaje a jíst horké polévky.

4.Jíst pálivé bonbony.

5. Otužovat se.

6.Jíst zdravě, mít vyváženou stravu.

Opravdu vám nekecám nejméně jednu z těchto věcí byste měli dělat pokud chcete mít imunitu a vyhnout se nemoci. A ještě jedna věc, kterou nedělat. Neměli byste být doma více, jak dva dny jinak je možné, že onemocníte. Mám zkušenost. A ještě vám dám radu, jak vyvolat nemoc pokud chcete abyste nemuseli do školy. Takže musíte dělat nejméně jednu z následujících věcí:

1. Dát si jeden den strašně moc zmrzliny.

2. Jít v lehkém oblečení ven, abyste nachladli.

3.Nedodržovat hygienu.

4. Dát si uzenou rybu( možná to na vás nepůsobí, ale já z uzené ryby vždycky zvracím a musím být týden doma).

Tak pokud ¨se vám nechce do školy víte, co dělat, ale nenavádím vás na to. Jen říkám ze zkušenosti, takže nikde neříkejte, že vás na to navedla natalka d. Takže vás nenavádím a nenutím. Když teda něco z těchto věcí zkusíte a onemocníte nemám za to zodpovědnost. Ano? A ještě pokud chcete být zdraví pohybujte se a nebo jezte, tak abyste neztloustli. Za chvíli bude Advent a pak Vánoce. Už se těším. Co vy? Pochlubte se do komentářů. Co byste si letos přáli?

 

Jste taky dřevo na cvičení jako já? Tak si kupte balon a cvičte na něm, tak že si na něj sednete a budete se snažit udržet rovnováhu. Mnohem lepší. A pokud vám nepůjde ani tohle, tak si můžete najít sport, který vám jde a nebo se jenom procházejte po venku. Budete se taky pohybovat a nebudete muset cvičit.

Tak a následuje velice oblíbená část, kterou ocení skoro každý. Možná se tu najde pár vyjímek, které to moc neocení, ale co? Dám to jsem. Jsou to VTIPY!!!!

Takže můžeme začít:

Nepotřebuji očkování pane doktore, mám poslaneckou imunitu. 

Autor: Jan Felger

 

Karetní imunita 

 

 

 

Jak se klikuje, tak abyste se neunavili? Tak, že taháte klikou nahoru, dolů, nahoru a dolů. 

 

 

Samozřejmě, že to nejsem já. Takhle nevypadám, tohle je nějaký pán, ale byl na googlu a pobavil mě tenhle obrázek. Vážně sranda. 

 

 

 

 

 

Tak to je všechno. Mějte se hezky a užívejte pár dní před Adventem. 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.