Natalka d

Den Leváků

Čau!!! 

Leváci mají dneska svátek tak kdo je levák? Přiznejte se, tak všechno nejlepším svátku všem levákům,ale dnešní článek není jen o tom,že popřeji levákům vše něj k svátku,ale taky si povíme něco o tomhle dni. Mezinárodní den leváků se slaví,protože většina potřeb je vyrobena pro praváky a co chudáci leváci? Musí používat potřeby pro praváky,akorát v levé ruce. Dnes se většinou konají akce,kde je vše nachystáno pro leváky,ale vyzkoušet si to mohou i praváci. A výhoda leváků je,že nejsou nešikovní jako praváci,ale zase nevýhoda je,že se dožívají o osm let méně než praváci. Tak,co jste levák nebo pravák?


Tady dávám odkaz na článek pro starší holky 15+. Článek není můj, našla jsem ho na internetu,takže jsem ho chtěla doporučit, aby si ho starší dívky přečetly. A chcete znát různá fakta o levácích?Tak tady máte odkaz, článek zase není můj, ale psali ho zkušení blogeři. Leváci to mají v životě těžší, ale jsou vyjímeční. Ale zajímavost je,že jste leváci, protože vám to tak zařídil mozek. Většina lidí, kteří mají iq vyšší než 140 jsou leváci. A slavné osobnosti historie jako leváci: Napoleon Bonaparte, Issac Newton, Albert Eistein, Alexandr Veliký, Julius Caesar a plno dalších.


Tady jsem vám dala pár videí a teď vám tady dám pár grafů.



A teď kolik je leváků a kolik praváků?

Jak jste si mohli všimnout, tak je více lidí praváků.


Teď takový kreslený vtip.


A ještě jedna taková zajímavost o levácích. Takže leváci poslouchejte: ,, Leváci jsou lepší v matematice".


Tak tohle bylo pro dnešní článek všechno a ahojte.


Komentáře

Cácorka(Panic! At The Disco)

Já jsem leváksmajl
Ale spostu věcí dělám jako pravák, nebo jsem se musela naučit něco používat pravou, například škrabku na brambory, myš od počítače, nebo i nůžky (ano, nůžky, protože kterékoliv nůžky pro leváky se dají označit za nejtupější věc na světě)
Jinak mi to ani nevadí.
Je tu ještě někdo levák?smajl

CácorkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.