Natalka d

6 tipů na výlety ve Zlínském kraji

Ahoj. Dnes vám doporučím 6 míst, kam byste mohli jet ve Zlínském kraji. Takže ti, co jsou ze Zlínského kraje a okolí, tak to možná ocení. Tak tedy můžeme začít.


1.Zoo Zlín

Velká zoologická zahrada ve Zlíně je spojená i se zámkem, takže můžete jít i na zámek. V zoo je plno zvířat. Nově jsou tam od minulého roku krokodýli. Můžete tam vidět také slony, žirafy, piraně,tučňáky, opice a další zvířata. Skoro na každém rohu je zmrzlina. Bacha ať vám nespadne pod regál ta úplně na začátku, protože ty kopečky tam nejsou pevně daný.( moje vlastní zkušenost) Můžete také přispět a pomoci různým destinacím. 

http://https://www.zoozlin.eu



2.Město Kroměříž

Zde je plno aktivit. Zámek, zrcadlové bludiště, náměstí, ale také plno dalších věcí. Určitě doporučuji těm, co mají rádi historii. U zámku je krásná a velká zámecká zahrada. 

http://https://www.zamek-kromeriz.cz


3. Město Luhačovice

Krásné lázeňské město s kolonádou. Můžete si koupit lázeňské oplatky nebo ochutnat proud vody. Jsou zde také lázně. Vypadá to tu romanticky, takže doporučuji pro páry.



4. Město Rožnov pod Radhoštěm

Velmi krásné město, kde toho najdete plno. Třeba skanzen, můžete se svést vláčkem, zajít do místní řízkárny a nebo si koupit tradiční valašský frgál. Blízko máte také horu Radhošť, na kterou můžete vystoupat. Můžete jít také vyzkoušet místní koupaliště.


5.Město Uherské Hradiště

Zde můžete navštívit aquapark, muzeum, pro mladší sourozence zábavní park a plno dalšího. Jen se jeďte podívat.


6.Zámek Buchlovice

Zde můžete navštívit základní prohlídkový okruh a park. Je to velmi krásný zámek. Můžete taky zavítat na nedaleký hrad Buchlov. Na zámku Buchlovice se točila pohádka Čertova nevěsta.

Webovky


Tak to je pro dnešek vše a ahoj.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.