Natalka d

Jak cvičit nebo se hýbat, když se vše zavřelo

Ahoj!!! Omlouvám se, že v pátek nic nevyšlo, ale nestíhala jsem, proto vám dnes vydám článek, který jsem si chystala, ale nestihla ho dokončit. V dnešním článku vám poradím, jak se hýbat, když všechny cvičiště a sportoviště zavřeli.


1. Na internetu si najděte nějaký cvičící stroj a kupte si ho.


2. Cvičte. Třeba něco z jogy, gymnastiky nebo jakékoliv cviky. Jestli jste začátečníci, tak necvičte, tak intenzivně, aby jste se moc nevyčerpali. A pokud nevíte, co máte cvičit, tak zkuste třeba výpady, prkno, kliky, běh na místě  a nebo klasický dřep, sice se to nezdá, ale protáhnete se. Jestli chcete být produktivnější během cvičení doporučuji, abyste si pustili svou oblíbenou muziku.


3. Pusťte si hudbu a tancujte. Je jedno, že to neumíte, však se na vás nikdo koukat nemusí jestli jste doma. A navíc můžete mít radost z písniček a užívat si života. Nestyďte se za sebe. Já taky nejsem v tom dobrá, je jedno jestli to umíte nebo ne, řiďte se svými instinkty, buď můžete zkoušet tance podle něčeho nebo si je můžete vymýšlet sami.


4.Pokud máte u vás nějakou cyklostezku s cvičícími stroji, využijte to. Projdete se vycházkou a pak si ještě zacvičíte na strojích.

 

Takhle to vypadá v Klatovech, jestli máte u vás něco podobného, tak neváhejte to využít.


5. Běžte někam ven si zaběhat. Pokud máte nějakou kondičku, tak je to pro vás snadné pokud ne můžete si ji vybudovat pravidelným běháním. Když běžíte můžete se dokonce zbavit stresu, takže až vám bude nejhůř běžte.



6. Pokud máte nějaké sportovní pomůcky doma, tak sportujte doma. Třeba jestli máte dvůr, tak na dvoře a nebo pokud nemáte, tak byste měli vzít něco, co umíte, abyste si doma něco nerozbili.



7.Jestli máte mladšího sourozence(školka, 1.stupeň), zahrajte si s ním pohybové hry. Uděláte službu rodičům a ještě se budete hýbat. A pokud nevíte, jaké tak tu mám pro vás tipy.



To je dnes všechno a ahoj.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.