Natalka d

Halloweenský recept na žloutkové cukroví

Čau!!! Jelikož zítra je Halloween rozhodla jsem se, že se s vámi podělím o recept na halloweenské cukroví. Může si ho udělat i ten, kdo třeba Halloween neslaví. Hlavní je, že máte něco na zub. Tak už teda nebudu zdržovat a jdeme na to. 


Potřebujete: vajíčka

                       mouku

                       halloweenské formičky nebo šablony(nůž)

                        Plech

                         Troubu

                         Čokoláda  (poleva)

Postup:

Udělejte žloutkové těsto( to asi víte, jak se dělá, tak nemusím psát),vezměte si nějaké formičky a vyřežte z nich nějaké halloweenské vzory( my máme dýni, ducha a netopýra, pokud nemáte formičky můžete si vytisknout šablony a vyřezat to nožem, ale bacha ať se neříznete),upečete, necháte dva dny odležet a pak to můžete potřít polevou, buď nějakou podomácku vyrobenou (např. rozmixovaná čokoláda mléčná) nebo nějakou koupenou ze supermarketu. (málem jsem napsala koupelnou)


Hodnocení + kde jsme k receptu přišli

Recept našla mamka v časopise, děláme touž čtyři roky a vždy mně to chutná, určitě doporučuji si tohle upéct. Je to dobrá sladká mňamka. Stejný postup můžete praktikovat i na Vánoce při pečení cukroví, akorát si vezměte vánoční formičky. Tak teď promluvím k těm, kteří mají rádi Halloweenské: ,, Krásný Halloween, jestli máte nějaké kostýmy ,můžete s nimi chodit na Halloween po domě. Dýni si můžete koupit v supermarketu, my už jsme vyřezávali."


Tak ahoj!!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.