Natalka d

Listopad

Dnes začal měsíc listopad. Pořád si můžete užívat podzim. A taky se můžete těšit na nějaké svátky. Pro žáky ZŠ to znamená písemné čtvrtletní práce. Už by se mělo topit, v říjnu ještě nemuselo bylo ještě teplo. ( včera už ne). A blíží se Vánoce= nákupové šílenství. Běžte koupit dárky dokud to není vyprodané. A taky se píší dopisy Ježíškovi. A taky je období nemocí,proto doporučuji si uvařit čaj.

       

 

              

 

Určitě se můžete těšit na článek o sv. Martinovi nebo o sv. Kateřině, Ondřejovi a taky o adventu. Však uvidíte i další články, o kterých se tu nezmiňuji a zítra jsou Dušičky.

 

( obrázky z internetu)

 

A v listopadu už spadne všechno listí ze stromů. A spadne jehličí z Modřínu. No víte listopad. V tenhle měsíc nejvíce opadává listí.

…………………………………………………………………………………………………………………………….

 

                                                          Vtipy

 Jde inspektor do psychiatrické léčebny a jde do první místnosti a vidí lidi na stropě a říká řediteli: ,, Co dělají na stropě?" A ředitel řekne:,, Oni si hrají na listnaté stromy, když řeknete listopad, tak spadnou dolů ze stropu." Inspektor:,, Listopad"¨." A doopravdy spadli dolů a inspektor jde do další místnosti: ,, Listopad." A zase spadnou dolů a takhle to jde dál až dojde do poslední místnosti a řekne: ,, Listopad."  A nic se neděje, tak to zkusí znovu a zase nic. A inspektor se zeptá:,, Jak to, že  nepadáte?" Odpověďˇ: ,, My jsme jehličnany."

 

Co se změnilo po listopadu 1989? Např. pozdravy. Namísto:,, Čest práci!" se říká:,, Máš práci?"

 

Tak to by bylo všechno a budu se na vás těšit u dalšího listopadového článku.

 

 

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.