Natalka d

Zákon schválnosti

Ahoj!!!

Dnes se budeme bavit o zákonu schválnosti, prostě chápete, jak to myslím.

Příklad: babička koupí jen dva rohlíky a najednou na ně mají chuť všichni a když jich koupí třeba šest, tak na ně nemá chuť nikdo. Nebo jdete dříve na autobus a on má zpoždění a když jdete později, protože mívá zpoždění, tak vám najednou odjede. Tohle je prostě zákon schválnosti, prostě to v životě, tak chodí. Nikdy nevíte, co se může stát. Život je prostě takový.

Nebo jdete spát a ono to najednou nejde. Prostě je těch možností hodně. Zajímavost: Zákon schválnosti patří do Murphyho zákonů, kde je uvedeno: ,, Co se může pokazit, to se pokazí. Je to spíš taková fyzika-logika podle mě." Nebo se třeba učíte dlouho, pak chvilku odpočíváte a přijde máma a spustí: ,,Jak to, že se neučíš?" Nebo u počasí, celý týden pracovní je hezky a potom o víkendu je škaredě. Nebo něco potřebujete, ale nemůžete to najít a když to najdete, tak už to nepotřebujete. Nebo čekáte až vám někdo odepíše, jenže nikdo neodepisuje, teprve až odložíte ten mobil a jdete spát,tak vám odepíše. 

 

To zná úplně každý jako to ten zákon schválnosti tady vážně musí být a jak vůbec vznikl? To se už radši neptáme. Alespoň vám tady na uklidnění dám písničku od Milana Drobného:,, Zákon schválnosti".

 

 

 A co vy, stává se vám něco z uvedených věcí.Můžete se klidně podělit do komentářů. Tak se mějte.To je vše.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.