Musicblog

Vzkaz pro mojí fenku Báru

Každý den jsi chodila vedle mě, každý den si vrtěla ocasem, když jsem tě spatřila. Každý den jsi mě vítala, i když pršelo, byla sněhová vánice nebo něco jiného. Smála si se i přes trýznivé bolesti. Byla jsi pro mě samozřejmost, ale teď už vím, že jsi nebyla. V tvůj poslední den, jsi stále vrtěla ocasem. Nikdo nevěděl, že je to taková bolest. Párkrát si zalapala po dechu, ale už víc si se nenadechla. Každý den tě sužovaly bolesti, ale teď už tě nic nebolí. Jsi součástí mého života a srdce. Měla jsem tě ráda.

9.2. 2016, 17:24 R.I.P Bára

Komentáře

nelfinka7(milujeme hunger games)

Maggie13: Jasně, dělej si reklami pod mé články na ty své! Taková ubohost... Ty lidi jsem neznala, ale tohohle psa jsem znala a byla to moje rodina. To že si děláš reklami na své články pod ty mé, bože můj! Jdi do Sýrie, tam těch lidí nikdo nelituje, tam jich umírá o mnohem víc! Si snad ta nejhloupější a nejubožejší osoba pod sluncem.

nelfinka7To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Je mi tebe moc líto,chudák pejsek.Chudák pes,Ale co se stím dá dělat?každého to jednou postihne.Nic není věčné.Mě se to také už stalo.Chudák pes.No my lidé s bolestí můžeme něco dělt zajdeme si k lékaři ,ale oni zvířata ne.Třeba je něco bolí a my o tom nevíme protože vrtí ocásky a dělají že jsou v pořádku.smajlsmajl

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.