Musicblog

Kapitolské Hunger games - 5. díl

Ajoj! Dneska další Kapitolské HG, na ostatní jsem líná...


A je to tu pořád stejné... A najednou se ozývá rozhlas :,,Dnes večer proběhne opožděná přehlídka splátců, každý splátce byl zařazen do rodného kraje svého mentora. ", super, jsem dvojka, nám nejsympatičtější kraj.,, S pravidly vás seznámí náš televizní program pro splátce, který bude vysílán dnes od 14:00. Sledování je pro splátce povinné. O jednotlivých cvičeních vám řekne nová trenérka Lunara. ", dodává příjemný ženský hlas. Je milý. Tak jako dědeček. Měla bych myslet na to, jak najít spojence. Možná bych mohla patřit mezi profíky...? Asi se spíš poohlédnu po milé tváři. Jeden spojenec je jasný - Coriolanus. Na krajana by neútočil. Kdo by to taky udělal? Do místnosti přichází krátkovlasá, vysoká a svalnatá černovláska - nejspíš Lunara. Svolává nás k sobě nepříjemným hlasem :,,Všichni splátci sem! Haló, sem!", tak jsme se radši rychle sešli před Lunarou. Má docela jiný hlas než ta paní z rozhlasu. Ta měla milý hlas.,, Jsem Lunara a chci vás připravit na arénu. Budete tvrdě trénovat. Bojovat budete pouze s asistenty, nikoliv mezi sebou. 23 z vás zemře a to nejspíš bolestivě - žízní, hladem, rukou jiného splátce... Osm cvičení je povinných, ostatní individuální. Trénujte hlavně nedostatky a pamatujte, že hledáte hlavně sponzory a ne sílu.", sponzory? Vážně? Radši si půjdu hledat spojence. Vráží do mě modrovlasá holka, dřívější trend.,,Omlouvám se, je mi to fakt líto. Jsem Angee, 8.kraj.  Ty?" možná je tohle má první spojenkyně. Musím být milá.,,Jsem Ellen, Ellen Snowová z 2.kraje. S čím začneš?" ptám se a asi půjdu s ní.,, Nejspíš s křesáním ohně nebo maskováním, půjdeš se mnou? "

,,Jistě."

          


Dnes vše, bylo to sice kratší... Ještě bych se chtěla zeptat - máte možnost rozhodnout o nepříteli Ellen. Do komentářů napište, zda by to měl být kluk nebo holka, kraj, věk, vzhled, jméno, vlastnosti... Doufám, že se do vybírání nové postavy zapojí co nejvíce lidí. Ahooooooooooooj! 

Komentáře

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Skvělý příběh. Opravdu mě zaujal, a je i velmi dobře napsaný. Dávám rozhodně velké +, a návrh nepřítele :
Amanda Crossfield, tedy žena
16 let - jen ať bojuje
4. Kraj, tedy cvičená z dřívějška.
Amanda je neuvěřitelně elegantní dívka, co každého oslní chůzí pravé modelky. Sponzory má jisté i extrémními bojovými schopnostmi. Vrhá báječně nože a je rychlá jako blesk. Slabinou je trochu zničená vysoká inteligence, která odejde vždy když jí někdo chválí. Žere zvyšování svého ega a bytí lepší než zbytek. Ráda se povyšuje nad ostatní. Využívá sarkastických hlášek, nenávidí pak když se nikdo nesměje. Za to by skutečně doslova vraždila.
Je velmi opálená, vyšší postavy, má tmavě hnědé vlasy a černé oči.

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

wikina(ANIME!)

ahoj zkusim navrhnout tu postavu
bude to holka ,bude z 1 kraje,bude jí 14,bude mít dlouhé černé vlasy ve dvouch culíkách bude hubená , bude se jmenovat Melanie Taylor,vlastnosti budou zlá,rychlá,odvážná,chytrá
už se těšim na další díl smajl

wikinaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.