Modrý koutek s Tindrell

Avatar! (Aang, Katar, Sokka a Toph)


Co to je Modrý koutek s Tindrell? Vysvětlím hned. Každý týden, se budu snažit přidávat nový zápis. Budu se Vás snažit pobavit básněmi, povídkami, mými kresbami, dobrými vtipy, či obrázky. (Půjde-li, tak i GIFy). Nejsem žádný umělec, to říkám předem. Někdy půjde i o názorovku, to potom budu chtít, abyste mi psali do zpráv názor na věc. Více se dozvíte právě u takových názorovek. Nejsem zrovna skvělý blogař, tak snad to nebude až takový propadák ;)

Tak jo, máme tu další díl Avatara! a dnes se zaměříme na hlavní postavy. Dnes se tu objeví GIFů víc,ale budou na ně spíš odkazy, protože přehlednost by byla hrozná! Jdeme na to : )

Aang - Obrázek
Aang je vzdušný nomád narozený v roce 12 BSC. Aang je Avatarem po Avatarovi ohně Rokovi a Avatarem před Avatarkou vody Korrou. Jakožto Avatar se musí naučit ovládat všechny čtyry živly - vodu, zemi, oheň a vzduch. Vzhledem k jeho zamrznutí v ledovci během celých 100 let války má nelehkou úlohu - do léta se naučit ovládat všechny živly a porazit tak Pána ohně Ozaie a nastolit ve světě mír. Aang je jedním z mála Avatarů, kterým byla ukázána technika ovládání energie a tak možnost ovládat energii druhých a zbavit je jejich vládnutí.

Můj názor na tuto postavu: Musím říct, že Aanga jsem nikdy nepovažovala za někoho, kdo má zachránit svět. Pro mě to byl usměvavý kluk, který se dokáže rozhodnout v důležitých situacích. Stále se snažil o případ "Katara" a protože se nevzdal, uspěl.

Katara - Obrázek
Katara je 14 letá vládkyně vody z jižního vodního kmene, kde je také poslední vládkyní vody, je mladší sestrou Sokky. Katara byla vychovávána její babičkou Kannou, protože při nájezdech Národa ohně přišla o svou maminku a její otec Náčelník Hakoda se vydal s ostatními bojovníky z kmene do světa, aby se postavili Národu ohně. Je jednou z nejlepších vládkyn vody a má schopnost léčení ran pomocí ovládání vody.

Můj názor na tuto postavu: Řekla bych, že Katara je skvělá. Je úžasná vládkyně vody, je krásná a je i chytrá. Není divu, že Aanga okouzlila ;) Je fajn, že přestože je mladší, vždycky dokázala Sokku krotit a on sám jednou přiznal, že je pro něj jako máma. Myslím, že si zaslouží ještě jeden GIF.

Sokka - Obrázek
Sokka je 15 letý bojovník z vesnice jižního vodního kmene, byl vychováván společně s jeho mladší sestrou Katarou jejich babičkou. Sokka se touží stát stejně statečným a vynikajícím bojovníkem a skvělým vojevůdcem jakým je jeho otec Náčelník Hakoda, má také na starost za jeho otce celou jejich vesnici, na důkaz důvěry v Sokku a jeho schopnosti. Po svém otci zdědil Sokka také inteligenci a smysl pro humor. Ze zečátku neměl Aanga moc v lásce a pokládal ho i za špiona Národa ohně.

Můj názor na tuto postavu: Sokku jsem nejdřív považovala za neponaučitelného tupce, ale po ostrově Kyoshi se docela vyléčil ;) Mám hrozně ráda jeho vtípky, nebo jak vymýšlel názvy pro team Avatar (BumerAang), to bylo taky hrozně super.

Toph - Obrázek
Toph Beifongová, známá také jako „Slepá banditka“ při soutěži zvané Kamenování, je jedna z nejlepších vládkyn země a Aangova učitelka ovládání země. Toph pochází z bohaté rodiny Beifongů a přišla na svět slepá, kvůli tomu jí její otec nechával na každém kroku hlídat strážema. Ikdyž je ale slepá s viděním problém nemá, ovládání země se naučila od zemních krtků, kteří jsou prvními vládci země na světě, od kterých se naučila také vnímat svět pomocí nohou - vidí pomocí vibrací, které se šíří po zemi. Dokázala také jako první ovládat kov.

Můj názor na tuto postavu: Vždy jsem si myslela, že Toph je frajerka a myslím si to i teď. Je opravdu pevná jako skála, kterou nic neotřese. Naštvala mě reakce jejího otce, když zjistil, že je skvělá vládkyně. Myslím, že si zaslouží Gifík číslo dvě ;)

Tak jo, to bude vše. Těším se u dalšího dílu, možná se zaměřím na zvířata. Uvidíme ;) Flusák!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.