Modrý koutek s Tindrell

Všechno je jednou poprvé - Soutěž s Rive

Zdravím!
Vítám vás u něčeho... lehce netradičního. Ještě jste to u mě na blogu neviděli a myslím, že dlouho neuvidíte, protože já nejsem člověk, který plní sliby a bere ohledy na své povinnosti a závazky. Takže, konečně o co jde? Už vám to jistě došlo, protože nejste slepí. Ano, ano, je to soutěž. Celkem vtipné je, že budu vymýšlet cenu za pochodu. Aha, už to mám! Super!
No, jelikož já jsem já, půjdu na to trochu jinak a soutěž udělám takovou, kreativnější. Ano, ano. A jestli nebudete líní (jako vaše Rive), může se vám to vyplatit.
Ceny jsem vymýšlela tak, aby pro mne bylo snesitelné jejich vytvoření a předání je vám. Klasicky, po internetu.
Ták! A jdeme na to. Soutěž se bude skládat ze tří částí.

1. Vymyslete si rod
Tohle bych s dovolením vysvětlila. Ale věřte mi, nejde o nic složitého. Představte si prostě... že jste nějaká princezna, která má předky. Nebo víla. Nebo obyčejná holka. Nebo voják. Nebo prostě kdokoliv. Napište mi jeho jméno (rodu).

2. Charakteristika rodu
Každý rod má nějaké své poznávací znamení. U Habsburků to byl převislý ret, u vás to může být třeba... piha na nose. Ale můžou to být i vlastnosti. Čím promyšlenější, originálnější a vtipnější to bude, tím větší je vaše šance na výhru. Nemusíte psát dlouhé eseje, může to být tak dlouhé, jak vy uznáte za vhodné.

3. Duch/strážce rodu
Povolání a spolky mají patrony, váš rod má jakéhosi Anděla strážného. Nebo prostě někoho, kdo vás stráží a pomáhá vaší rodině v těch nejhorších situacích. Daného ochránce si vytvoříte zde.

Co by mohl být problém?
Kdy soutěž končí?
Nebudu počítat zas*ané práce... (Ale no ták, klid Rajv)... dobře, zaslané práce od 5.5. Pokud nebude prodloužení, 9.5 bych to vyhodnotila, to mám narozeniny :3 Takže do 4.5 do půlnoci klidně stačí poslat a ještě to přidám :3
Nevíte, jak nahrát obrázek
Nejprve vytvoříte postavu. Pomocí Prt Scr (Print Screen, hledejte na klávesnici) si jí vložíte do Malování (Ctrl V)

Ohraničíte to, co si chcete nechat, oříznete a uložíte.

Následně jdete na nějaký portál, kde můžete obrázek nahrát. Už vás čekají jen jednoduché věci. Já používám Image Hosting. Kliknete na Vybrat soubor a následně na Nahrát.

Až se nám obrázek ukáže, klikneme pravým tlačítkem, z nabídky vybereme Kopírovat adresu obrázku a tu pomoci Ctrl V vložíme sem, do komentářů.


Zase tak složité to není, ne?
Máme toho ducha dělat temného, nebo světlého?
Závisí pouze na vaše rozhodnutí a možná by taky trochu roli mohla hrát charakteristika vaše rodu.

A co když nevím ještě něco?
Napiš mi do komentářů, cholerik Rive ti rád odpoví.

Co když mi nestačí termín?
Jsem ochotná ho prodloužit až o pět dní. Ale uvidíme.

A konečně... ceny!
První místo:
Diplomek
Erb Vašeho rodu
Básničku
Článek na přání

Druhé místo
Diplomek
Básničku
Článek na přání

Třetí místo:
Diplomek
Básničku
3 plus

Potom se může stát, že tu budou lidé, kteří se mi budou líbit, ale na umístění to stačit nebude, ti si vyslouží jedno plus. Tak, co vy na to, jdete do toho? Abych vás trochu navnadila, rozhodla jsem se udělat rod Tindrell, ano?
1. Z Měsíce (Na zemi by to byla Tindrell von Mond. Ale můžete vymyslet rod i jako příjmení, nebo třeba... Arwanovci. Nebo třeba D'Artagnan (česky Z Artagnanu))
2. Tindrellin rod už dlouhá staletí vládne Měsíci. Jejich poznávacím znamením jsou jakoby elegantní, až plouživé pohyby. Dále také sklony k hysterii a lehká introvercie. Jinak jsou Tindrellini předci inteligentní a rozvážní, Tindrell je jedna z prvních, která má se svou sestrou velký smysl pro humor. (Může to být delší a lepší, já píšu na rychlo!)
3. (Třeba)

Tak co, půjdete do toho? Snad nalákám alespoň pár lidí, potěším se z vašich výtvorů. Jinak budu ráda za plus a těším se u dalšího článku, drahoušci :*
Jo, ještě ank ety!
Mejte se!

Komentáře

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Idiotská práce naší Raven je zde. Slečna Iniana Racio. Třetí ze čtyř dětí Masty Racia a Lindy Crogenové. Rod Crogenů málem zanik, trocha krve však zbyde v Inianě, i když ji matka o historii rodu Crogenů nechceučit.
http://sk.uploads.im/d/KW76I.png
1. Racio. Jak výstižné. Původně to byla přípona "De Racionál", avšak svět se vyvíjí a tento rod nikdy nezůstává pozadu.
2. Jak to povědět ? Název hovoří za vše. Tento rod uctívá mozek, ne srdce. Už od narození oplývají inteligencí, jakou by si každý z nás přál. Každou sekundu jejich života mají v hlavě tikání vynalézat, objevovat a jít dále se svou inteligencí. A zatímco si jiní hrají, jejich rodina jde vynalézat. Ale býti dítětem rodu Raciů nechcete. Tyto děti poté začnou tvrdnout. Matky i otcové jim vštěpují, aby zahodili srdce. K čemu ? Je třeba logika, chladná mysl a přemýšlení. Práce, to je na čemž jim záleží. To přivedlo mnoha dětem problémy. Tento rod nemá zrovna šťastný osud. Tolik dětí uteklo, protože závidělo dětem obyčejných chův, jak je laskavě hladí matky. Zde ? "Budu ti předčítat krásné chemické rovnice". Ale hlavním oborem raciů je matematika. Díky tomu také jejich kasa nikdy není prázdná. Ale v biologii tápají. A tento rod vymírá. Jak to, to nikdo neví. Možná proto, že jejich rozum i přes snahu nakonec vyhraje. Vždy se to stane. Zhruba kolem dvanácti let. Náhle si dítě řekne, že srdce je opravdu tak k ničemu. A zavládne smutný rozum. Někdy se i vytratí fantazie. O to, aby se z příslušníků rodu nestali jen chodící stroje, se snaží duch Dormecia. Probouzí v nich trochu srdce.
Lidé tohoto rodu bývají v MBTI XX(častěji N) T (To vždy. Typický znak) X.
3. http://nahraj.to/1qXo - Duch Raciů je přezdívaný jinými rody "Lady Mozek". Ale skutečně se jmenuje Dormecia Querilla Racionalia. Jenže lidem se nechce psát. Jednoduché. Zkuste však Dormecii říci "Mozečku", a ona na vás vychrlí rovnice jaké jste snad neslyšeli. To by tak nevadilo, ale její slova dokáží řezat srdce.
(ZNAKOVÝ LIMIT- DO REAKCE ZBYTEK)

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

2. Vzhled - Pro rod Racio je typická tmavě hnědá kadeř vlasů. Vždy nosí vlasy tmavé hnědi. Oči za to mají střídavých barev, zde žádná pravidelnost není. Naopak, častokrát se stane že tu někdo má jedno oko červené a jedno modré či podobně. Dokonce se zde vyskytly i duhové oči. Dívky obvykle nosí krátké vlasy stejně jako pánové.

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Ahoj. Já jsem Sára. Sára Blooverková. Asi si říkáte, že to není typycky české přijmení, hned vám s rdostí vysvětlím proč. Měli bchom začít...zečneme od těch nejslavnějších předků. Takže se vraťme o devět generací zpět. Je rok 2016, každý člověk v našem rodě žije v průměru 50 let. Devět krát padesát je....ehm...moment, musím si najít kalkulačku. Ach ano! 450 let. To je hodně zpátky, co? Takže to bude někdy po Karlu IV. pokud umím dobře dějepis. Asi kolem roku 1566. Ale abych už začala. Rod Blooverkových.
Blooverkovci jsou velmi zajímavý rod. Jsou to bojovníci. Válečníci. Dříve nám patřilo celé [Cenzura, aneb nevím, jakou zemi mám dát.]! Ale...bohužel. Ve válkách umíráme. Takže jediné dvě dědičky jsme já a moje sestřenka Alžběta. Zatímco já jsem můj "tipycký" předek, krutý, drzí, přísný a spravedlivý, ona je tichá, milá a poslušní dívka. Nestrpím nečí nadvládu, narozdíl od ní. Moje mamka Haha říká, že jsem přesně jako Helen a Bětka zase jako Ruth. Víte...Ruth byla prokletá. Ona se vymykala všem našit předpisům. Nenosila žádnou naši barvu, mimochodem je to žlutá, červená, oranžová a hnědá, navíc nikdo, kromě Ruth neměl z našich předků černé vlasy. Jo a co jsem ještě neřekla, náš rod trvá na tom, ponechávat si své přijmení.
Jo a ještě něco vám řeknu. Každý vznešený rod má strážce, že ano? Představuji vám Crystal, naši ochránkyni. Jsme bojovníci. Ne žádné paničky.
A teď něco o nás.
Moji prapraprapraprapra prarodiče se jmenovali Charlote a Frederic. Byli to velmi bohatí panovníci. Žili šťastně a dlouho. Měli dvojčata. Adolpha a Maricu.
Ve stejné generaci byli také Marion a Vivian. Jejich nejstarší dceru Ann si vzal Adolph za ženu. Ale Ann měla žárlivou sestru. Zatím, co Loretta jim to přála, Mona ji za to nenáviděla. Chtěla ji otrávit, ale...otrávila oba menžele.
Malý Eric, syn Ann a Adolpha byl jiný. Utekl do hor a už se nevrátil. Říkalo se, že se z něj stal upír.
více v reakci...

monstr haajTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Marica si vzala sira Jamese. Marica byla velmi krásná a silná žena, stejně jako její muž. Jezdili spolu na lovy i do války. O Helen, Apolenu a Ralpha, jejich děti se starala chůva.
Nejstarší Helen byla bojová dívka, šermovala, uměla to s mečem i s kopí, na koni uměla...prostě všechno to, co dokáže muž. Apolena byla čarodějnice a pro čarodějnictví ji také vyhnali ze země. Nejmladší Ralph byl také velmi statečný.
Ralp si vzal kněžku Molly. A měli dceru. Ruth. O ní jsem vám už říkala.
Helen si vzal za manželku Gareth, syn Š[další canzura státu]kého krále. Helen zemřela, když se snažila chránit novorozenou Beatrice a jejího staršího bratra Silase.
Beatrice si zvala za manžela Filipa, spolu měli dceru Irene, která bojovala s nimi v bitvách. Zemřela den po svým 21. narozeninách...
Silas se zamiloval do krásné Mary. Vládli nejdéle z celého rodu. Celých 50 let, než oba zemřeli rukou syna Georga, který za to byl popraven (krutý rod, že ano?)
Starší syn Arthur si za manželku vybral Marthu, nejstarší dceru císaře [Censoreed!]. Měli jedinou dceru Stellu, jež přijala za chotě Olivera, syna jednoho obchodníka.
Měli tři děti. Jakuba, který se stal knězem, Anežku, která byla osvícena a stala se vílou (teda aspoň podle babičky) a Marii, tedy moji babičku. Babička byla nejstarší a úplně ráda cestovala. Zamilovala se do Angličana Johna, který si ji vzal. Jéj! A dostáváme se k mamce a strýci!
Jsou to dvojčata, Karel a Hana. Strýc si vzal za ženu tetu Aničku a mamka taťku. Heh...
A teď jsem tu já a moje sestřenka Alžběta.

A čím jsme výjimeční? Koukněte na naše vlasy a oblečení...od zlaté až po hnědou...náhoda?

http://nahraj.to/g/usV všichni předci jsou tam xDDD

http://i.nahraj.to/f/1qXh.jpg doušek xD

monstr haajTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

erikadrak(Youtube videa music zábav...)

1.Drolfové
2.Rod žije v jeskyních.Hlavní jsou líní a nic nedělají.Někteří sou chytří a díky tomu vyrábějí zbraně a různá vylepšení.Chodí ven hlavně v noci protože ve dne nic nevidí.Ale někteří z jejich rodu vymyšlí jak na to ale zatím nic.Naposledy uplně dávno se to málem povedlo ale pak se nevrátil. Venku skameněl! Nevzal si mastičku puntičku . Proto to radši nezkoušejí.
3. http://www.imagehosting.cz/?v=dolldildl.jpg

erikadrakTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Zlato, prosím počkej na mě. Přidělávám si práci, chci to mít dokonalé i s rodokmenem (vy spolupráci a Azalea's dolls) a nějak nestíhám. Že bys to když tak prodloužila? Můj rod, který by se dal podle barev nazvat "ohnivým", nebo "Nebelvírským" má 9 generací. Je to málo, ale i tak je to těžký.

monstr haajTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

mmmmeeerrriii

1. Arrynové
2. Tento rod je charakteristický hlavně svojí bojovností ale ne jen tím, také jsou velice inteligentní a rozvážní se sklony k manipulaci. Arrynové se v minulosti zapojovali do sporů a rozvíjeli je ve války, díky dokonalím plánům ne jeden spor vyhráli. Svoje děti už od útlého věku učí boji a vystavují je nehezkým podmínkám a přísným zákonům, avšak to má za důsledek výborné bojovníky. Ale i přes to vše mají i světlé stránky například lásku k umění.
3. https://www.email.cz/download/k/yV8rjgFX0rGsMa49PsLbshAgtqzi1TdXUh25vhaiSu-1hpDe9Khw5S_CsQS7zj0QdtrJHOA/srazce.jpg

mmmmeeerrriiiTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Garronna Phoenix(Violetta je boží)

Krásné odpoledne, Rive. Mohla bych se zeptat, kde bych mohla najít obrázky z Anime Creator her? Nemohu to najít a ty jsi inteligentní, tak se ptám... poradíš, prosím?
Jinak nádherný článek, ale má pitomá existence je všem ukradená, tak to psát nebudu.

Garronna PhoenixTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.