Modrý koutek s Tindrell

Ďábel (II.) Rive dostává dary k narozkám

Zdravím!
Ach, jak jsem ďábelská. Osnuji totiž plán proti Polce. Tak každou lavici, tabuli zeď čmárám toto: . A kdo za to může? Nikdo jiný, než ta velká polská holka (Kdo by to svaloval na malou roztomilou Rive?)!

Vitám vás u dalšího článku a dnes se budeme věnovat té nejlepší věci na světě. Mooožná jste zaznamenali, že má Rive narozeniny (Rozhlásila to po celém HPD. Kdo by nevěděl? (Ten koho to nezajímá? Třeba?)) a zde vám ukážu co váš bůh dostal. Teda Ďábel. To je jedno.



S tímhle článkem se dělám už mega dlouho a řekla jsem si, že si řeknu, že už by bylo fajn ho vydat. A nebude stát za nic, tak přísahám! (LAMBADA!) Mimochodem, v úterý od půl čtvrtý mám oslavu, tak kdybyste chtěli, tak přijďte. (Tipuji, že to vydám tak ve středu. Takže si pořiďte stroj času a pak klidně přijďte. Zn. Bez dárků nevpouštím do domu)

Pojďme na to. Zemřete.

Joo, ještě jsem zapomněla říct, že vše je foceno mobilem, takže velkou kvalitu nečekejte. 
Týjo, v Malování jsem to pěkně blbě usekla a druhá půlka není vidět. Nebojte, je tam jen nějaký obrázek. Raketka je poměrně zupa časák pro malé děti, ale já jsem malá, takže proč ne? A je fakt zupa.


Jo, to o mně asi ještě nevíte, mám nějakej fetiš na notýsky, ale nepoužívám je. Mám asi deset notýsků. Nepopsanejch. A přesto mám pocit, že stále nějaký potřebuji. Mám z toho lehce depku, protože vím, že mi ten úžasný notýsek/sešítek k ničemu nebude, ale JÁ HO PROSTĚ CHCI!!!
Takže zde vidíte puntikatý notýsek, puntíkatý sešítek a puntíkaté propisky.

Na tohle se mega těším. Jo, ten obrázek, úvodní, tak s ním mám.... sešítek. a je úplně boží! Boží! Boží! Sice nevím, co bych si do něj psala, ale je tam možnost očíslování stran, nadpisy stránek... tak mi kdyžtak řekněte, k čemu to využít.
Tohle jsem si zatím jen prohlížela, na malování moc času v poslední době nemám (zabít piáno). Ale ke každém VÁŽNĚ hezkému obrázku je nějaký VÁŽNĚ hezký citát, nebo myšlenka. Třeba představivost:
Logika tě dostane z bodu A do bodu B. Představivost tě dostane všude.


Tuhle sérii miluju. Přečteny všechny díly a na webovkách si s Bárou (Nekažte mi tu radost) píšu. A byla jsem i na jedné besedě :3
Upřímně, Bára se i zdá na dvanáctiletou holku trochu dost naivní. Ale každý jsme nějaký. Každopádně mi nekažte tu radost.

Prosím, pokud jste někdo nějakou z těchle knížek četli, nebo znáte ty předchozí, nadšeně mi to nepište. Už jsem z toho dost otrávená. Protože třeba o přestávce jsem si četla, přihnala se spolužačka a knížku mi vyrvala s tím, že "Ona ji čte taky". Následně se zjistilo, že ji vůbec nečte, že je teprve u prvního dílu a třetí kapitoly. Ryli?
Jinak knížka super, do poslední chvíle se nevědělo, jak to dopadne, ALE do poslední chvíle to taky vypadalo, že každej chodí s každým. Nejradši mám asi Callis, protože to je naprosto neuvěřitelná postava. Na druhém místě mám Kmotřičku a Lancelota, Agáta je až třetí. Proč?
Protože se od prvního dílu změnila. Už to není Ravenclaw, ale žárlivá princeznička. Jediné, co jí z tehdejší pasivnosti zůstalo je to, že si myslí, že nedokáže být královna. Smutné. Ale přesto ji mám ráda. Jo a paní Lessová. Ta je taky dost hustá.

A šatýýý. Jsou pohodlný. Fakt že jo! Asi je budu nosit. Když tak uvažuju... dalo by se s nima být v zahradním bazénku? Takovém větším? A v tom globálním oteplování by to na mě uschlo. Jo, to je super nápad!

Čokoláda v čokoládě. To mluví ze vše, ne?
Nejdřív mi úplně nejela, ale pak jsem zjistila, že to nemám ukusovat, ale najednou si to dát do pusy. Mňam.

A nyní... dary z oslavy!

Pes který uměl mluvit! Toho bych chtěla, ale úplne hrozně moc! Kdyby tak uměl mluvit Fíček... Fíček musí být egoista, rozmazlený egoista. Rozmazlený líný egoista. Respekt má totiž jen vůči tetě a Viktorovi (neptejte se). A bybička ho šíleně rozmazlila. Ale... ona je tak skvělej!

Akvarelky jsem si přála, abych mohla akvarelově vymalovávat omalovánky Cesty k sobě. Rozpatlávací pastelky jsou vlastně úplně mega cool, ne? Ne? NE?!

Na oslavě byl jediný kluk, dostala jsem od něj (tradičně) mýdlo a DVA LÍSTKY DO KINA! Já byla úplně podělaná! A můžu jít na cokoliv! To je tak skvělý! Půjdu na Lovce. Trailer se mi hrozně líbil, a co jsem slyšela, je to fakt mega!

#Plyšáci4ever
#PsyMámRadějiAleŽelvyJsouTakyBombózní
#KillAPA
#KdoZnáRavenclawTakVí
#TakžeKillAPA
#KdoNemáRádPlyšákyJeMrtvej

Prý to je nějaký super ultra rychle schnoucí ručník a na omak je příjemný. Škoda, že není v modré. Zelená je taky fajn.
#MatějMáRádZelenou
#MámRádaMatěje
#JenKamarádi

Uděláme si inventuru. Karamelky, hlaste se! Druhé karamelky, hlaste se! Tobl... prostě ta věc vzhůru nohama, hlaste se! Čokoládoví zajíčci, hlaste se! Bonpari, hlaste se! Sisinky, hlaste se! Vajíčka, hlaste se! Margotko, hlas se!

Taky mega boží! To úplne vlevo, co vypadá jako placka s pichlákem, se kterým se dá vraždit, je doopravdy zrcátko a je to boží! Ty šuplíky se spoustou egoistických nápisů jsou taky boží! A to pero... to by se mělo natočit. Jakože jak se hejbe. Jinak ztrácí svou podstatu.

Jakési norské cosi. Ještě jsem se do toho nezačetla. Ale vypadá to jako taková ta stereotipní... ne, kýčovina je moc silné slovo, ale stejně. Očekávala jsem humor, nadsázku, něco jako poseroutku. Je to něco jako... Znáte Holčičí pravidla? Nebo tak nějak? S Allie Fingovanou, nebo jak se jmenuje? Tak takový to je.

Týjo, všem díky za krásné dárky. Článek ještě budu editovat, protože jsem dostala ještě jeden dárek, ale ten musím nejprv najít. #Rive
Jo a jeden jsem zapomněla vyfotit. 
Každopádně... jsem příliš přepsaná a tak se mi nechce vyprávět o včerejším mém zhroucení. (Pletou se mi prsty, pořád po sobě musím opravovat. Už končím) Takže tenhle článek se minimálně jednou změní poměrně dost. Jo?
No nic. Jo, ještě pár anket. Pak se půjdu zahrabat. 1 - citáty, 2. - Oslavy
Mejte se.

Komentáře

Alexeia Lilian MoorováVIP

Já včera dostala Školu (druhý a třetí díl) a na nervy mi v tý dvojce hrozně leze Sofie. Taky máš tak ráda prof. Lessovou? (Jinak, jsem na 90 straně, takže pls žádný spoilery. =D)
A už jen 9 dnů!

Alexeia Lilian MoorováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Týýýjo. Ten Karel by mohl být zajímavý. Mimochodem, co já? To byl taky dárek k narozkám! xD chtěla jsem tě poprosit, abys mi vyfotila tu tvou "podobiznu", jdu k přijímačkám na ZUŠku a potřebuju co nejvíc obrazů.

monstr haajTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

KETRINKA1VIP(Svět Fantazie ^^)

Dárečky závidím. xD : D
Počkat ! Né, to jsem neměla číst. Jak by se mohla stát z Agáty žárlivá princeznička ?! Né !!!
Jinak, fajný článek. : ) A ty citáty jsou pěkné. ^^

KETRINKA1To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Jujaza: Oh, díky xD Mega dárky xD Tady si s někým budu rozumět xD (Aneb Rive a její slovní zásoba typu "Mega", "Hustý", "Best" "xD")

2lucie: Tak ne každému se musí líbit.

RiveTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

JujazaVIP

Vždyť jsou hezké.. a - vybírá správné slovo - nemůže najít - je jí to jedno - mega? smajl
A zasmála jsem se u toho..

JujazaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.