McMarti.blog

TAG - I Love Spring

Ahoj všichni. Musím využít toho, že jsem zase pro jednou na počítači a mám celkem dost času napsat článek jééé. Dnes to bude spring TAG. Je první máj, lásky čas... a Marťa odpovídá na otázky. Tak, nebudeme to prodlužovat a jdeme rovnou na to!

Oblíbený jarní lak na nehty?

To je určitě tento CLUBBING COLOUR od miss sporty v odstínu 010 (připadám si jako nějaká beauty blogerka, která fakt nejsem). Dostala jsem ho od úžasné kamarádky na Vánoce. Je jemný a mně se k jaru hodí.

Oblíbený jarní produkt na rty?

Já jsem ,,přirozený" člověk, takže na rtech mám většinou jen nějaký balzám. Ale moc krásně vypadá Maybelline Baby Lips Crystal.

Oblíbené jarní šaty?

Já a šaty? To k sobě prostě NEJDE! Ale tyhle jsou hezké.


Oblíbená jarní květina?

Já miluju květiny. Nemůžu si vybrat jen jednu. Mám ráda kopretiny, tulipány, ale i obyčejné pampelišky a traviny. Víc než květiny se mi líbí kvetoucí stromy. No není to nádhera?

   

Oblíbený jarní doplněk?

Zamilovala jsem si tyhle věnečky. Na fotkách to vypadá super, ale v obchodě je to až moc umělé.

Jaký jarní trend se ti nejvíce líbí?

Já chodím celý rok v džínách a tričku, ale neznamená to, že se ráda nepodívám na nějaké trendy v oblékání. Tento outfit je boží!

Co mám na jarním období nejraději?

Je to prosté. Taje sníh, což znamená, že se otepluje. Sluníčko příjemně hřeje svými paprsky. Ptáci se vrací z teplých krajin a zpívají na celé okolí. Všechno kolem kvete a vůně kvetoucích rostlin je uklidňující (pokud nemáte alergii). Ale hlavně je teplo.

Plánuješ jarní úklid?

Vzhledem k tomu, že mám doma na určitých místech nepořádek a hromadu věcí, budu je muset přebrat a nějakým způsobem uspořádat. Takže nějaký ten úklid se bude dít.


Tohle je pro dnešek vše. Pokud se vám článek líbil nechte koment a nějaké to plusko. Uvidíme se příště!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.