McMarti.blog

What's Up?

Ahoj všichni. Dlouho, ale opravdu dlouho na mém blogu nevyšel žádný článek. Najednou se toho nahromadilo hrozně moc a nebyl čas. Hlavním důvodem byla škola. Dělala jsem hodně projektů a různých blbostí, které po nás ve škole chtěli. Pomalu ale jistě to chci napravit. Chtěla bych zase častěji vydávat články a nějak to tu zase oživit. Tady je ve zkratce, co se událo a jaké jsou mé plány do budoucna.


1. Výlet a školní akce

Jak už jsem psala byli jsme se školou na výletě na dva dny v Jeseníkách. O tom bych chtěla napsat krátký článek- popsat, co jsme dělali, co se nám přihodilo a popsat vám, jak je naše třída retardovaná. Kromě toho jsme navštívili divadlo v Olomouci a pár zážitků mám i z tama, což znamená další retardovaný článek.

2. Obnova starých typů článků

Jako další věc v mém programu je opět vydávat články na téma lakování nehtů, DIY, nějaké ty TAGy a oblíbence za měsíc ....

3. Recenze
Není to jisté, ale chtěla bych zkusit psát recenze na nějaké výrobky. Vyzkouším to a podle toho jaké to bude mít ohlasy se rozhodnu. Každopádně mi do komentářů napište, jestli byste měli o takový článek zájem.

4. Cestování
Blíží se prázdniny a s nimi i výlety. O prázdninách bych psala články o místech, které jsem navštívila a bylo by to něco jako ,,můj deníček" a zajímavosti dohromady. O prázdninách jedu kromě toho na tábor a myslím, že by z toho mohly být zajímavé články. Jedu na filmový tábor, takže by to nebylo jen o obyčejných táborových aktivitách.

5. ASK a zajímavosti

(Ano sloučila jsem dvě úplně rozdílné věci do jednoho bodu, ale to je vedlejší). Občas jako zpestření blogu bych odpovídala na vaše záludné, obyčejné i ujeté otázky. Taky bych psala nějaké zajímavosti, které by vás překvapily o všem možném.

6. Název blogu

Přemýšlím o tom, že bych blog přejmenovala. není to jisté a nic dobrého mě nenapadá. Pokud budete mít nápad, napište do komentů.

7. Kreslení a malování

Rozhodla jsem se, že o prázdninách budu plnit 30- ti denní kreslící challenge. Kdyby jste chtěli můžu sem vystavovat své výtvory (aspoň se pak můžete smát, jak neumím malovat)



Tohle je celý článek. Pokud se vám líbil dejte plusko, ale nebylo na něm asi nic zajímavého. Do komentářů mi napište návrhy, co bych měla psát za články, jak se vám líbí moje plány s blogem a nápady na jméno blogu. Zatím se mějte hezky a papa u dalšího článku!!!



Komentáře

Dívka Lucie(Poradna pro holky)

Aj naša trieda je retardovaná a považovaná za najhoršiu na našej škole...Na tie cestovateľské články sa teším a aj na tie ostatné. Názov blogu by som dala asi: McMarti´s Life? A na kreslenie a maľovanie sa tiež teším..+ Nevadí mi,že nevydávaš tak často články,lebo keby som sa sťažovala,ja by som mala čo hovoriť...A dávam + smajl

Dívka LucieTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.