Run
Hra - Run
Video se načítá
Wedding Slacking
Hra - Wedding Slacking
Video se načítá
Sushi of Your Life
Hra - Sushi of Your Life
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon
Hra - Monkey GO Happy Marathon
Video se načítá
Hallowinx Dress Up
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
 

McMarti.blog

Apríl paní učitelko!

Ahoj všichni! Z názvu jste už asi poznali, že se tento článek bude věnovat aprílovým žertíkům. Ne konkrétním tipům, ale spíše tomu, co jsme ve škole zkoušeli na učitele a sami na sebe.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Na tento den se třída připravovala už v úterý a promýšlely se různé kousky, které by byly nějaké neobyčejné. Hned první hodinu jsme měli přírodopis, na ktetý máme hodnou, ale zároveň i přísnou paní učitelku. Spolužáky napadlo si na telefonu natáhnout budík na 8:18. Byla to sranda, až do chvíle kdy se učitelka rozhodla telefony posbírat. Naštěstí je třídě po hodině zase vrátila. První žertík se nepovedl přesně podle představ.

Na druhou hodinu se nic nepřipravovalo. Nejspíš proto, že učitelka je celkem přísná a u žáků má respekt. Sranda však byla, když přišla do třídy a před tím než si sedla, pečlivě zkontrolovala židli, jestli jsme s ní nic neudělali. (Před čtyřmi roky totiž kluci polévali židle vodou)

Třetí a čtvrtou hodinu jsme psali test, proto jsme nic neprováděli a k tomu jsme čtvrtou hodinu měli stejnou učitelku jako na první a po tom s tím budíkem si nikdo nedovolil.

Pátou hodinu chtěli spolužáci uklidit třídu zvednout židle a schovat se na záchodě. Bylo ale hodně spolužáků, kteří s tím nechtěli mít nic společného. Kdo ví jak by učitelka zareagovala. Proto se rozhodlo, že zůstanou ve tříde, která bude zamknutá. Byl to velký projekt, který vyžadoval spolupráci. Ta však v naší třídě nefunguje. Žertík se zase nepovedl, protože učitelka měla dozor na chodbě a viděla naše stěhování.

Žadný vymyšlený žert se nepovedl tak jak by třída chtěla a došlo i na spory mezi těmi co je organizovali a těmi co byli proti nim. A já? Upřímně jsem nespolupracovala. Bylo mi jasné, že kdyby jsem si natáhla budík o telefon bych přišla. Ostatní si mysleli, že to učitelka pochopí, ale nepochopila. A o škole mám celkem přehled a věděla jsem, že má učitelka před pátou hodinou dozor a všimne si nás. Bylo by to zbytečné. Na sebe navzájem jsme nic neudělali a přes to, že se hádáme o různých blbostech, se máme rádi.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Doufám, že se vám článek líbil. Byl delší než mé ostatní a celkem odlišný, ale chtěla jsem se o něj podělit. Můžete zanechat + a do komentářů napsat, jaké žerty jste udělali vy. Zatím papa u dalšího článku!!!!


Komentáře

Elsa m(**WE ARE PRETTY WOMEN**)

U nás ve škole se chtělo uskutečnit stěhování s béčkem, ale někteří protestovali. Holky pak ob lepily klukům kladky lepící pásku tak, že si nemohli odemknout. Při tom mě něco napadlo. Potravinářskou fólii v batohu nemám, tak to koupím později a udělám prank na spolužáka. smajlsmajl

Elsa mTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.