McMarti.blog

Můj příběh- Ostružná 2016

Ahoj všichni. Je skoro půlka prázdnin a já přemýšlím nad zářím. Jdu totiž do prváku na střední a bojím se. Sice nejdu sama, jde se mnou spolužák ze základky, ale i tak mám strach, že už nebudeme mít tak dobrý kolektiv jako předchozích devět let mého života. Obavy možná nejsou na místě a z nás bude super kolektiv, ale i tak je to něco nového. Dnes se chci naposledy ohlédnout za sebe a povzpomínat na krásné chvíle na základní škole. Konkrétně na poslední školní výlet na kterém naše třída byla. Na dva dny jsme jeli do Jeseníků do Ostružné. Bylo to super, užili jsme si spoustu legrace i nepříjemností.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2.6. v 6:06 jsme odjížděli vlakem za dlouho očekávaným dobrodružstvím. My jsme si skoro vždy užívali cestu nejvíce z celého výletu. Ve vlaku jsme poslouchali písničky, povídali si a fotili se. Jely s námi dvě úžasné učitelky, na které budu dlouho vzpomínat. Naše paní učitelka třídní je naprosto úžasná. V zimě s námi dokonce na školním hřišti stavěla sněhuláka. A paní učitelka na přírodopis a chemii, která s námi byla pouze rok, ale dokázala si u nás vybudovat velmi dobrý vztah.


Po cestě vlakem jsme přijeli do Zábřehu a z tama jsme jeli autobusem. Kromě nás byla v autobuse ještě jedna škola. Dost retardovaná škola. Seděla v zadní části autobusu přímo za mnou, kamarádkou a přes uličku dvěma spolužáky. Jeden z nich chodí do sboru a celou cestu umíral, protože ta škola zpívala falešně všechny možné písničky, které je napadly.


Když jsme dorazili do Ostružné, nechali jsme si věci na hotelu a vyrazili jsme na túru. Hráli jsme celou dobu hru, která se jmenovala Klíště. Šlo o to, že jste museli opatrně připínat kolíčky na prádlo na spolužáky a při tom se hlídat, aby na vás nepřipnul kolíček někdy jiný. Po nějaké době zavolali učitelky: ,,Klíště!" a vy jste se museli zkontrolovat zda jej nemáte. Pokud jste na sobě klíště objevili, měli jste trestný bod. Ten kdo má na konci hry největší počet trestných bodů bude muset splnit nějaký úkol. Takže celou cestu jsme se jen ptali jeden druhého, jestli na sobě nemáme klíště. Šli jsme asi 2 hodiny a poté jsme lanovkou vyjeli na Šerák. Lanovka byla úžasná. Sledovali jsme přírodu kolem a báli se, aby se to s námi neutrhlo.


Na Šeráku jsme si dali oběd. Obsluha nebyla nejspíš potěšená, když se ve dveřích restaurace objevilo 30 dětí. Jeden spolužák si objednal segedínský guláš, a to hlavně kvůli té písničce (doufám, že nemusím více dodávat :D). Po obědě jsme se pomalu vraceli na hotel.


U hotelu bylo fotbalové hřiště, tenisové kurty a trampolíny. Bohužel začalo trochu pršet, ale to nevadilo našim retardům, kteří i tak hráli kopanou.


Jelikož byla restaurace asi 20 metrů od hotelu, museli jsme jít přes venek - a to v největším dešti (a zkuste si v dešti běhat z jedné budovy do druhé, když vám padají kalhoty :D). Na večeři jsme měli rýži s kuřecím masem. Po jídle si kluci hráli v restauraci kulečník, jiní bowling a zbytek, včetně mě, nacvičoval překvapení pro učitelky. Vymysleli jsme choreografii, kterou jsme později naučili celou třídu a předváděli na diskotéce, která se konala týž den. Naši třídní tanec velmi dojal. Dokonce se i rozplakala. Celou diskotéku se hráli různé hry a hlavně se tancovalo. Vše se odehrávalo ve velké tělocvičně v hotelu. byli jsme tam jen do jedenácti. Poté jsme se vrátili na patro, kde byli naše pokoje a povídali si a dělali kraviny. Když se mělo jít spát, odklidili se kluci do pokoje za holkama a kecali. Jedna z nich šla právě do koupelny, když přišla učitelka. Kluci se schovali nenápadně do postele k holkám a jeden z nich se schoval do postele právě té slečny, která odešla do koupelny. Když se vrátila skočila do postele a přímo na toho schovaného kluka. To muselo bolet. Je vám doufám jasné, že všichni šli spát až ve 3 ráno.


3.6. jsme se vydali na Petříkov. Cestou jsme míjeli malý obchůdek a kluci si řekli, že mají chuť na zmrzlinu. Asi 10 minut jsme čekali až si pánové koupí zmrzlinu. Na Petříkově byla bobová dráha. Párkrát jsme se svezli a někteří si pořádně zaskákali na trampolíně vedle dráhy. Poté jsme se vraceli na oběd do hotelu. Měli jsme objednaný guláš. Po obědě jsme si balili věci a malá skupinka, zase včetně mě, seděla na trampolíně a kecala o všem možném i nemožném. Nakonec následovala cesta domů.


Jízda autobusem již byla bez zpívající a nesnesitelné školy. Jedli jsme brambůrky a dělali blbiny. Ve vlaku nám usnul spolužák a my ho nenápadně fotili. Museli jsme v Olomouci přestupovat na jiný vlak. Měli jsme na to mít 3 minuty, ale vlak měl zpoždění a tak na nás ve druhém vlaku museli čekat. Jedna ze spolužaček se celé dva dny s sebou nosila dlouhý klacek, který našla v lese. V té rychlosti ho ovšem zapomněla v prvním vlaku. Nevím, co na to říkali průvodčí.



Tohle byl celý příběh naší třídy, která se rozhodla, že pojede na dvoudenní výlet do hor. Jestli se vám článek líbil, dejte plusko, napište komentář a já se budu těšit zase příště, AHOJKY!!


https://mp3-search.top/mp3-download/Skylar+Stecker+Audio/


Komentáře

Dívka Lucie(Poradna pro holky)

Podľa toho čo si napísala,to musela byť riadna haluz! smajl Tá hra Klíště je zaujímavá,musím niekedy vyskúšať. smajl Skúsim si na seba zobrať padajúce rnohavice a ísť v daždi z budovy do budovy. XDD My sme tiež mali dvojdňový výlet. Išli sme do nejakého múzea a potom z neho stanovať v škole-v telocvični v stanoch a pri tom robiť zvuky podobnému prdu - dlhý príbeh. smajl

Dívka LucieTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.