McMarti.blog

Disney Seriály- Tajný život K.C.

Ahoj holky a všichni ostatní (začínám nějak jinak...)! Dnes je 1.7. tedy začínají prázdniny a já budu mít více času na články. Dnes je to něco úplně jiného než jsem dříve psala. Chtěla bych tu rozebrat a představit vám jeden z celkem nových seriálů na Disney- Tajný život K.C.


Příběh pojednává o mladé dívce K.C. Cooperové, která kromě toho, že je mladý génius a držitel černého pásku v karate zvládá povinnosti tajného agenta. ty jí začínají ve chvíli, kdy se K.C. dozví, že její rodiče pracují pro tajnou službu a svou dceru chtějí naverbovat do agentury. Stává se tak nejmladší agentkou, která musí spolu se svými rodiči, bratrem Erniem a sestrou JUDY (ta je mimochodem humanoidní robot) zachraňovat svět a zároveň žít život náctileté dívky. Vše však musí držet v utajení.


K.C. Cooperová
Zendaya

K.C. je velice chytrá dívka. Vyniká v matematice a v bojových uměních. Chodí na střední školu se svou nejlepší kamarádkou Marisou.

Zendaya stejně jako K.C. žije dva životy. K.C. musí být obyčejnou dívkou a zároveň zachraňovat celý svět. Zendaya musí také plnit své povinnosti a mezitím stíhat natáčení filmů a seriálů a psaní nové hudby.


Ernie
Kamil McFadden
Ernie je mladší brácha K.C. Je to génius přes počítače a na hackování firewallů.Jinak je to celkem nešika.


Marisa
Veronica Dunne
Marisa je nejlepší kamarádka K.C.. Má dokonalý přehled o módě a je hodně ukecaná společnice.


Judy
Trinitee Stokes
Judy je nejmladší a nejpraktičtější členkou rodiny Cooperových. Ve skutečnosti je to humanoidní robot, který se tváří jako vyzrálá desetiletá holka. Umí být drzá, ale zároveň i milá dívenka s úžasnými schopnostmi.


Co se líbí je styl K.C. 

 


Super je i úvodní písnička, kterou nazpívala sama Zendaya

 


Podařilo se mi najít i tyto obrázky. Vidíte v jakém prostředí se seriál natáčí.



Příběhově je seriál další komedie od Disneyho. Objevují se v něm vtipné scénky a seriál opravdu pobaví (jako vždy).


Doufám, že se vám článek líbil. Pokud ano nechte prosím plus. Pokud ne napište komentář, proč se vám nelíbil. A napište jestli mám pokračovat v těchto článcích popřípadě o jakém seriálu či filmu psát a co by vás o něm zajímalo. To by bylo vše a uvidíme se u dalšího článku.



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.