Love Your Life

Top aplikace #2

Bonjour!

Co jsem vám slíbila, to vám taky teď dávám! Slíbila jsem, že dnes vydám článek Top aplikace #2, tak tady to máte :D Jenomže mi to trvalo dlouho, protože když jsem vložila jeden obrázek, tak to šlo úplně mimo místa, kde jsem ho chtěla a když jsem se snažila ho přesunout, tak se mi vymazalo vše, co jsem měla napsané :(... Ale snad se vám bude článek líbit i tak :) Tak jdeme na to!

1. FNaF
Five Nights at Freddy's, aneb jinak, FNaF je skvělá hororová hra, kterou zná určitě mnoho lidí, protože je to dost populární hra. V zkratce: v jedničce jde o to, že musíte hlídat kamery a zavírat dveře před animatroniky (nebo jak se to píše xD), aby jste přežili noc. Mně osobně ale jednička moc nevylekala, trojka taky ne. Ale při čtyřce jsem málem vyhodila mobil ven oknem od infarktu xD

Sakra, ona mě vždycky vystraší! xD

2. Dungeon Nightmares
Další hororovka. Vaším úkolem je... ehm... no prostě... Máte mapu a musíte najít artefact (taková malá knížka) a následně EXIT. Jenže příšera tam není jenom jedna! Když najdete takovou kostru (já mu říkám "kostričiak Canny" xD), většinou vás bude pronásledovat vždycky, když se nebudete dívat a taky vás může i zabít! Já vám dám jednu radu: Když ho potkáte, dívejte se na něj a pokračujte dál. Tak vás nedostane :)


3. Piano Tiles
Jednoduchá hra, dobrá na procvičení postřehu. Máte černé a bílé dlaždice, ale ťukat můžete jenom na černé. Jednoduché, že jo? :D
  

4. My Angela
Klasika. Angela je roztomilá kočička, o kterou se musíte starat. Mnoho lidí si ale myslí, že má v očích kamery. Jenže kamery v očích má jiná Angela, a ta aplikace má název My Talking Angela, kde máte možnost si s Angelou i psát správy (ehm, vlastně... když je appka po aktualizaci, tak se to už ani nedá xD). Takže si to nepleťte prosím!


5. Live Wallpapers
A nakonec to nejlepší! Živé tapety! Ach, jak jsou nádherné... *zasní se a po 15 minutách pokračuje v psaní xD*
Tohle je aplikace, kterou si jednoduše MUSÍTE stáhnout! Jsou to vlastně... ehm... jak by jsem to... no vlastně je to více aplikací, kde jsou živé tapety s nějakou animací a samozřejmě si je můžete dát i jako pozadí. No a já jsem to všechno nazvala Live Wallpapers. Tady jsou ukázky nějakých živých tapet :D (no... živých... jak se to vezme xD)


  





  

To by bylo na dnes všechno. Klidně napište do komentářů, která tapeta se vám líbila nejvíce nebo kterou hru si zahrajete :) Každý like a komentář si vážím!

Au revoir
Sia

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

1.- a muj kamarád (akože, 7 let jo?) muj tablet skoro roztrepal o zem smajl tak se lekl Cupcakea, že se jenom trasl na židli smajl a když jsme s kamošem (okej, o rok starši jak ja) jsme byli v mem malem domku, co mi tátap ostavil a začalo nam blikat světlo, pak něco zařvelo(asi Foxy) a my vyběhli z domku a utíkali po zahradě smajl

2.- neznám, ale zní to coolově smajl

3.- to jsem mněla!

4.- ja mam taky Angelu, ochvili bude level 40(soutežim(neviditelne) s jednuo spolužačkou, nechci, aby mně oběhla, hodlam si angelu stahnout i nam uj novy ap rvý(konečne) smartphonesmajl)

5.- to musím!!! stáhnout! musim! chapendo?

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Sia23VIP(Teorie velkého třesku)

Lucy Lupinová: 1. Já když hrám Freddyho čtyřku, tak zemřu vždycky když je 2AM smajlsmajl

3. Já jsem Piano Tiles měla také, ale nudilo mě to, tak jsem si to odinstalovala smajl

4. Já budu level už asi kolem 76-80 smajlsmajl

5. Jo, ty tapety jsou nádherné smajl

Sia23To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.