líza44

Co dělám když jsem nemocná

Ahoj všichni.

Jelikož jsem aktuálně nemocná a věřím je teďka spousta lidí nemocných tak jsem se rozhodla že vám sepíši co já dělám když jsem nemocná a už je mi lépe. Můžete to zkusit taky aby jste se nenudily. Nebudu to déle okecávat jdeme na to:

1. Číst si knížky. Někteří mají rádi knížky v telefonu nebo na čtečce nebo klasicky s deskama. Já osobně raději čtu knížky s deskama myslím takové ty klasické z knihovny.

2. Uklidit si pokoj: Ať už to bude jen klasický úklid nebo si můžete přetřídit oblečení které je vám malé, roztrhané nebo obnošené.

3. Udělat si pořádek v telefonu můžete promazat staré fotky nebo rozmazané. Zkontrolovat si jaké aplikace máš pokud je nepoužíváš zvaž jestli je budeš někdy používat, také si můžeš protřídit své písničky a zvážit zda je posloucháš nebo ne.

4. Můžeš sledovat nějaký pěkný film nebo seriál. Ať už to bude nějaká novinka nebo taková ta oblíbená klasika.

5. Hry můžeš si zahrát nějaké v telefonu nebo deskové hry s rodinou

6. Procházky. Když je ti lépe můžeš se jít projít ven na čerství vzduch. Ať už půjdeš kousek nebo daleko je to na tobě.


Ještě k tomu adventnímu kalendáři nakonec jsem se rozhodla že články vydávat každý den je nad moje síly takže jsem se rozhodla že nějaké články s vánoční tématikou budou kolik jich bude a jak často něco takového bude vycházet to nevím zaleží to na tom kolik toho budu mít ohledně školy. Nezlobte se na mě ale nestíhala bych vydávat každý den článek i když vím že si to můžu předpřipravit ale není v mých silách všech 24 sepsat i když nápady na všech 24 článku byl.

To by bylo pro dnešní článek všechno mějte se hezky přeji vám ať jste zdraví a u dalšího článku Ahoj


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.