Little Wolf

Tři hp povídky, které doporučuji

1. Co takhle rande, Evansová?! Od autorky Martina_stories.
Povídka z doby, kdy Lily Evansová nenávidí arogantního Jamese Pottera a jeho pozvánky na rande. Jak pomůže jejich vztahu nedobrovolný výlet do mudlovského hotelu? Lily má najednou pořádný zmatek v hlavě- kde je ten kluk, co jí neustále otravoval a znepříjemňoval život? Co když se změnil?
Povídka je na wattpadu.

2. Sláva Odysseovi od anglického autora Brennus do češtiny přeložil Kanour
POZOR! DO patnácti let si můžete přečíst 5 kapitol z 17 !!!
Harry Potter, zbraň legendárního Albuse Brembála trpí u svých krutých příbuzných a neví, že je kouzelník. To se změní v den Harryho desátých narozenin, kdy ho osvobodí dávný kamarád a pot nepřítel Gellert Grindewald. Harry dostane řádný domov a výcvik, a po smrti svého poručníka jede do Bradavic. Musí zařídit několik věcí, které mu významně pomůžou v boji s Lordem Voldemortem. V Bradavicích se setká s Ginevrou Weasleyovou a … Víc nemůžu prozradit.
Povídku najdete zde: http://fanfiction.potterharry.net/cze/povidka/6462|Slava-Odysseovi

3. Thalia Shepard od autorky sisa118
Originální popis od autorky:
Päť záškolákov, päť animágov a päťkrát väčšie problémy. Tak, toto je život Thalie Shepardovej. Malého divokého živlu, čerpajúceho energiu z problémov, do ktorých sa permanentne dostáva aspoň raz za týždeň. Je postrachom všetkých rokfortských učiteľov, duchov a Slizolinčanov. Jej obľúbeným športom je nakopávanie hadích zadkov a provokovanie Malfoya v kombinácii so Slizošom! Ako jedna z mála má skutočný priateľský vzťah so Zloduchom – čo samo o sebe svedčí o jej delikventnej náture. Filchova mačka pred ňou zdrhá a Filch zas prichádza aj o posledné zvyšky vlasov.
Tak toto je ona. Líščia Záškoláčka!
První kapitolu najdete zde: http://www.ourstories.cz/30-fanfiction-harry-potter/thalia-shepard-prolog-kapitola-1-tak-som-tu/


Doufám že se povídky budou líbit!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.